lamasky 32 Napisano 17 Lutego 2021 mam na myśli moc i jakość lampy nie rozmiar samego boxa. Ile automatów pod nią można trzymać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Lutego 2021 33 minuty temu, lamasky napisał: mam na myśli moc i jakość lampy nie rozmiar samego boxa. Ile automatów pod nią można trzymać ? najpierw określa się powierzchnię uprawy i do powierzchni odpowiedniej mocy lampę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 17 Lutego 2021 @Szym wysłał linka masz powierzchnię i moc lampy 40x40 i HP's 70w 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Lutego 2021 Godzinę temu, Piccolo napisał: wysłał linka masz powierzchnię i moc lampy 40x40 i HP's 70w wiem ale on pisze o lampie ile można krzaków pod nią trzymać, dlatego odpisałem, że się najpierw na powierzchnie patrzy a dopiero lampę dobiera @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 19 Lutego 2021 (edytowane) Zmówione, więc niedługo nowy start :) a to jeden z kwiatków które z dnia na dzień się mienią :) Edytowane 19 Lutego 2021 przez lamasky @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 21 Lutego 2021 Czy te listki ktore sie zawijają i schna moga tak się zachowywać przez.za mocne światło? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 21 Lutego 2021 @lamasky mogą 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 22 Lutego 2021 Dobrzy ludziowie ratunku🤓Co zrobić w przypadku gdy panna osiągnęła taka wysokosc ze juz nie ma gdzie z lampa uciekać.? Creamatic auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Lutego 2021 @lamasky Zostaje ci raczej tylko super cropping. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 22 Lutego 2021 (edytowane) No to klops, jak raz zrobiłem to nie wyglądało to za.dobrze, możesz mi powiedzieć wktorym miejscu to zrobić? Edytowane 22 Lutego 2021 przez lamasky @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 22 Lutego 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, Zielone krainy napisał: @Zielone krainy powiedz mi mistrzu czy w tej fazie rozwoju nie zaszkodzi to roślince ? Edytowane 22 Lutego 2021 przez lamasky @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Lutego 2021 @lamasky Jak nie masz wyjścia to nie bardzo masz się nad czym zastanawiać, rośliny znacznie gorzej na tym wyjdą, jak je lampa poparzy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 22 Lutego 2021 Masz racje, rano łamanie, poczytam jeszcze poradnik w ktorym miejscu bo te białe pączki są praktycznie na całej długości i wybranie właściwego miejsca będzie tu istotne tak myślę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Lutego 2021 @lamasky Tu masz artykuł : @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 23 Lutego 2021 Zaobserwowałem ze wśród bialych paczkow wloskow w dolnej parti roślinki zaczynaja pokazywać się jakieś brązowe włoski, co to może być skoro nawet topki sie jeszcze nie zawiązują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 23 Lutego 2021 Godzinę temu, lamasky napisał: Zaobserwowałem ze wśród bialych paczkow wloskow w dolnej parti roślinki zaczynaja pokazywać się jakieś brązowe włoski, co to może być skoro nawet topki sie jeszcze nie zawiązują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Lutego 2021 @lamasky taka natura 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 23 Lutego 2021 36 minut temu, Szym napisał: @lamasky taka natura Czyli nic złego lecimy dalej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Lutego 2021 @lamasky raczej tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 26 Lutego 2021 (edytowane) Drodzy pasjonaci podpowiedzcie co dalej, czysta woda czy juz pokarm lac? mam plagron power roots, terra grow, terra bloom, i plagron pk 13 14, coś jeszcze dokupić ? Edytowane 26 Lutego 2021 przez lamasky @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach