Zielony Uczeń 14 Napisano 24 Stycznia 2021 Witam, moja pierwsza roślinka dzisiaj skończyła tydzień, ale na przyszłość chciałbym spytać obeznanych growerów o opinie nasionek jakie mieliście, zależy mi na tym aby roślinka była niziutka można nazwać karzełek, i chyba genetykę tym razem bym wolał jakąś indice, na ten moment mam Jack Herer Auto, według producenta roślinka ma rosnąć 40-80cm liczę na tą dolną granicę ale i tak będę robił na niej lst. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nyilas 14 Napisano 24 Stycznia 2021 (edytowane) Wejdź na jakąś stronę z nasionami i poszukaj takich które ci odpowiadają, odmian jest masa 😄 Większość stron ma łatwo dostępna specyfikację, więc idzie 100 odmian przejrzeć w 10 minut Edytowane 24 Stycznia 2021 przez Nyilas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Stycznia 2021 (RQS Auto) - northen light , crematic , quick one , to z tych co ja miałem , nie przekraczały 80cm. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 24 Stycznia 2021 @Nyilas Tak, oczywiście tylko chodzi o to żeby te nasionka były sprawdzonę i ktoś kto miał może dać opinię takich karzełków, bo wejść na stronę zamówić mogę ale co mi przyjdzie i jakie wyrośnie to już inna sprawa, każdy producent podaje informację w jakimś stopniu zakrzywionę żeby tylko sprzedaż szła 😁 @Vampidrut a najniższa z podanych to która i ile miała jeśli można wiedzieć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Stycznia 2021 6 minut temu, Zielony Uczeń napisał: najniższa z podanych to która i ile miała jeśli można wiedzieć? Quick One - w granicach 45-50cm po lekkim LST . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 24 Stycznia 2021 @Vampidrut Dzięki, na pewno pomyślę przy następnym razie o tym Quick Onie, z opinii też widzę że od rqs royal dwarf jest niski, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Stycznia 2021 7 minut temu, Zielony Uczeń napisał: @Vampidrut Dzięki, na pewno pomyślę przy następnym razie o tym Quick Onie, z opinii też widzę że od rqs royal dwarf jest niski, Nie mam wiedzy na temat odmian których nie uprawiałem , więc apropo Królewskiego Krasnala nie mam wiedzy , ale sama nazwa wskazuje że może być to niska odmiana. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 24 Stycznia 2021 @Zielony Uczeń Miałem Royal Dwarf jest w FR i jest to fajny karzełek.Troszke ma intensywny zapach ale jak jest filtr to plus pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 24 Stycznia 2021 @glodek18 No właśnie najlepiej to by było jakby była niziutka i miała dyskretny zapaszek, jak to na pcbox wypada dyskrecja musi 😄 @Vampidrut Jeszcze jedno pytanko, jesteś w stanie powiedzieć jak ten Quick One klepał? @glodek18 To samo pytanko co wyżej tylko o Royal Dwarfa 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Stycznia 2021 Mnie tam wszystko klepie 😉 to i Quick mnie poniewierał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 25 Stycznia 2021 @Zielony Uczeń Royal Dwarf nie jest najmocniejsza odmiana ale wystarczy wypalić więcej i efekt jest ten sam . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lolo 0 Napisano 25 Stycznia 2021 Czesc.Szukam niskiej (do 1m), mocnej odmiany, dającej duży plon. Indoor, łatwa w uprawie. Coś ala Blue mystic, czyli koniecznie neutralny, bezpieczny zapach podczas kwitnienia. Działanie pobudzajaco, kreatywne. Możecie doradzić coś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Stycznia 2021 Coś z przewagą sativy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 25 Stycznia 2021 @fxxx1337 czemu sativa jak nie chce mieć wysokiego krzaka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Stycznia 2021 bo taki daje efekt jaki on chce, a sativa przecież w indoor może mieć dowolną wielkość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach