Kiwiasek 1 Napisano 21 Stycznia 2021 Hejka, wiem, że wygląda lekko depresyjnie, ale to moja pierwsza roślinka XD automat z początku września, odmiana ak-47 hodowana w PC Boxie Czy mogę już ścinać? Jeśli tak to czy mogę wysuszyć ją w tej obudowie i kiedy słoikować, jeśli nie to czy mogę ściąć chociaż jeden kwiat, wysuszyć w mikrofalówce i zjarać? Wyglądała lepiej, ale musialam wyjechać i troszkę się przysuszyła Z góry dzięki za odpowiedzi :3 PS. Proszę nie bijcie, nie chciałam jej zabićXD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 21 Stycznia 2021 @Kiwiasek co do ścinki musiał bys zrobić lepsze zdjęcie bo nic tu trichomow nie widać. Jeśli masz jakąś wentylację w pc boxie to będzie ideolo żeby tam suszyć. Suszysz w boxie do momentu kiedy łodygi będą się łamać wtedy wrzucasz do słoików, na początku otwórz dwa razy dziennie na jakąś godzinę, zobacz czy nie ma pleśni nigdzie, z czasem coraz rzadziej i na krócej. Topa możesz zerwać i na szybko wysuszyć, jednak stracisz dużo na mocy niż jakbyś normalnie suszył. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach