Charyx 36 Napisano 24 Marca 2021 Up kolejny. Rośliny chyba mają się dobrze, mikroskop jutro będzie, porobie zdjęcia trichomow. Ciekawe ile jeszcze do ścinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charyx 36 Napisano 26 Marca 2021 jeszcze nie gotowe. jak myslicie ile do konca? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 26 Marca 2021 personalnie bym ścinał, ale to moja subiektywna opinia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charyx 36 Napisano 26 Marca 2021 @fxxx1337 yy jak one maja ledwo przezroczyste trichomy, nie szkoda ? poczekalbym na mleczno bursztynowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 26 Marca 2021 @Charyx Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie😉 tutaj masz artykuł 👇 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charyx 36 Napisano 26 Marca 2021 @Majki coś tam wyczytałem ale sprawdzam czy dobrze pamiętam i czy dobrze radzą na forum. Są wśród nich dwie jedna po supercroppingu dopiero zaczyna kwitnac i druga bez żadnego treningu jeszcze nie kwitnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 26 Marca 2021 Wiadomo, kto pyta nie błądzi, Ja tam bym poczekał jeszcze aż cześć trichomów będzie bursztynowa. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charyx 36 Napisano 26 Marca 2021 kolejny projekt planuje 6 roslin auto toppowac zaraz przy drugim pietrze zobacze jak to bedzie mialo przelozenie na plon i rozmieszczenie po powierzchni Ciekawe jak by rosły outdoor, strawberry banana w wodzie jedna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 26 Marca 2021 @Charyx automatów lepiej nie toppowac. Najlepiej lst @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charyx 36 Napisano 31 Marca 2021 dzien 85 i 90 dla tych dwoch roslinek six shooter 85 i lemon ak 90 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charyx 36 Napisano 31 Marca 2021 @Dobry_Człowiek! gdzies widzialem toppowane automaty a swiatlo przetestowalem, nie trza wyginac i tez rosna bardziej proporcjonalne zastanawiam sie tez nad zrobieniem sezonow dwoch pod tymi dwoma mars hydro ts 1000 przetrzymac na weg puki nie obejma powierzchni https://www.royalqueenseeds.com/feminized-cannabis-seeds/416-green-gelato.html napomknalem jakis czas temu o automacie z royal queen seeds ktory nie chcial kwitnac, z ktorego 400g zebralem znalazlem yt wideo jak dopiero wchodzil w faze kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charyx 36 Napisano 31 Marca 2021 te zolte liscie jednak przez przesuszenie nie przez przenawozenie, pol doniczki 11l ziemi ktora przez tyle podlewan sie wyplukuje to malo moj blad dal mi cala uprawe problematyczna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charyx 36 Napisano 2 Czerwca 2021 Fotorelacja dokończona ale niestety zgubiłem telefon ze zdjęciami ;( plonu było coś koło 250g przez ścisk w boxie. Green dragon na spirytusie 95% zrobiony zipek ostro klepie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charyx 36 Napisano 2 Czerwca 2021 ostatnia lemon ak marna bo najpozniej posadzona walczyla o miejsce ale tez nie bylo zle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charyx 36 Napisano 3 Czerwca 2021 @Majki zajebisty material, dobrze doszkala, dobrze pokierowany co do trichomow i ich barwy. trza wyczuc moment dzieki za komentarz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Czerwca 2021 @Charyx 250suchego z 4 roslinek? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charyx 36 Napisano 3 Czerwca 2021 @Riddickosa z 6 ale je przycinalem bo ja nieciepliwy malo miejca w boxie na 6 dwie byly pozno posadzone wiec wiadomo jak ze swiatlem, ogolnie umiescilem zdjecie tego co dal ten kikut na zdjeciu 😄 ze tak powiem pewnie z mars hydro 1000 x2 mialbym wiecej ale cialem je puki dojrzaly. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charyx 36 Napisano 3 Czerwca 2021 ta po srodku tak wyrosla walczac 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach