StoneyJ 0 Posted January 13 (edited) Siemka, Kupiłem dzisiaj sobie jakiś towar od nowego ziomeczka i jak otworzyłem i zobaczyłem to wyglądało to jak zielsko połączone ze skruszonym liściem laurowym i jakąś watą. Samo zielsko bardzo sie do siebie klei jakby było naelektryzowane lub w jakiejs pajenczynie ktorej odziwo nie ma? Pachnie całkiem normalnie, ładnie Moje pytanie czy ktoś z was spotkał sie z takim czymś i czego to oznaka, słabej trawy, złej uprawy? Dlaczego jest tak naelektryzowane Edited January 13 by StoneyJ Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szym 422 Posted January 13 @StoneyJ musiało być zapewne doprawiane, kombinują dilerzy żeby zwiększyć wagę Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cieniu 167 Posted January 13 Jezu słodki z daleka widać że kulawy towar. różne dziwactwa w życiu paliłem ale to wygląda źle 🤣 wata? pajęczyna ktorej nie ma? brzmi jak pleśń :X Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piccolo 101 Posted January 13 @Cieniu i wygląda jak pleśń ^^ Do tego widać, że jest przejebane z liśćmi. Jak dla mnie mieszanka przytopowych zmieszana z wiatrakami i do tego dojebane pleśnią xdd Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
fxxx1337 198 Posted January 14 o kurwa xD wyjeb to do śmieci Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zielone krainy 508 Posted January 14 @StoneyJ Lepiej tej mieszaniny pokrytej pleśnią nie pal, to jakiś zbiór różnych części rośliny, jakie nadają się do śmieci, a nie do palenia. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
IntoSpace 61 Posted January 14 To jest najprawdopodobniej zielsko wymieszane z czymś, większość tego to właśnie to coś, możliwe że szałwia. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites