StoneyJ 0 Napisano 13 Stycznia 2021 (edytowane) Siemka, Kupiłem dzisiaj sobie jakiś towar od nowego ziomeczka i jak otworzyłem i zobaczyłem to wyglądało to jak zielsko połączone ze skruszonym liściem laurowym i jakąś watą. Samo zielsko bardzo sie do siebie klei jakby było naelektryzowane lub w jakiejs pajenczynie ktorej odziwo nie ma? Pachnie całkiem normalnie, ładnie Moje pytanie czy ktoś z was spotkał sie z takim czymś i czego to oznaka, słabej trawy, złej uprawy? Dlaczego jest tak naelektryzowane Edytowane 13 Stycznia 2021 przez StoneyJ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Stycznia 2021 @StoneyJ musiało być zapewne doprawiane, kombinują dilerzy żeby zwiększyć wagę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 13 Stycznia 2021 zdj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 13 Stycznia 2021 Jezu słodki z daleka widać że kulawy towar. różne dziwactwa w życiu paliłem ale to wygląda źle 🤣 wata? pajęczyna ktorej nie ma? brzmi jak pleśń :X @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 13 Stycznia 2021 @Cieniu i wygląda jak pleśń ^^ Do tego widać, że jest przejebane z liśćmi. Jak dla mnie mieszanka przytopowych zmieszana z wiatrakami i do tego dojebane pleśnią xdd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 14 Stycznia 2021 o kurwa xD wyjeb to do śmieci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Stycznia 2021 @StoneyJ Lepiej tej mieszaniny pokrytej pleśnią nie pal, to jakiś zbiór różnych części rośliny, jakie nadają się do śmieci, a nie do palenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 14 Stycznia 2021 To jest najprawdopodobniej zielsko wymieszane z czymś, większość tego to właśnie to coś, możliwe że szałwia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach