kieros 0 Napisano 12 Stycznia 2021 (edytowane) hej, pare dni temu złapali mnie z 0.15g suszu i mam teraz pytanie, czy mam już teraz składać wniosek o umorzenie, czy co powinienem teraz zrobić? Narazie dostałem tylko protokół zatrzymania z policji ( Nie ma w nim napisane jaka to ilość! ). Czy odrazu mam skontaktować się z adwokatem? Czy dostane jakieś pismo jeszcze? Bo kompletnie nie wiem czego się spodziewać i co robić. Edytowane 12 Stycznia 2021 przez kieros @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 12 Stycznia 2021 wolnekonopie, napisz do nich o pomoc prawną, pomogą w załatwieniu wszystkich formalności za darmo https://wolnekonopie.org/pomoc-prawna/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 12 Stycznia 2021 0,15g to ile to będzie działek dilerskich? 😉 kurwa co za kraj, że im się chce w ogóle uruchamiać tą całą machinę za takie bzdury. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 12 Stycznia 2021 Polska 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 12 Stycznia 2021 @doominik w wiadomościach, "groźny dealer zatrzymany, wartość rynkowa 25 tysięcy złotych"🤣🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Stycznia 2021 @doominik Ta to już z półtorej kolby będzie, jakby tytoniu do tego dosypać, to jak dobrze klepiący temat to i dwóch ziomków da się tym zjarać :D Policji w Polsce taka ilość wystarczy, by podnieść sobie statystyki wykrywalności. Złapać dużego gracza jest ciężko, więc statystyk na dużych graczach by się nie zbudowało , a tak połapią koleżków z małymi ilościami i tak ziarno do ziarnka i zbierze się miarka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach