Cieniu 173 Napisano 5 Stycznia 2021 Witam, od jakiegoś czasu przyglądam się gadżeta które pomagają z zapachem. Po przegladnieciu kilku opcji trafiłem na ONA ZEL. Na zdjeciu pojemnik 1l. Postanowiłem dac szanse i musze powiedzieć ze calkiem niezle daje rade. Kupiłem rowniez ten bajerancki wiatrak co pomaga wciągać zapachy. Poza tym korzystam z ozonatora 3mg/h i to tez strzał w dziesiątkę. A Wy jak kontrolujecie odór? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 5 Stycznia 2021 @Cieniu a powiedz jakie koszta poniosłeś ? Ja w zasadzie tylko filtr węglowy. Przez całą hodowlę myślę że około kilku dni było tylko mega intensywne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 5 Stycznia 2021 @zielonyjamajczyk 50jurkow wiatrak, 27jurkow litrowy zel -ciezko powiedziec na jak długo wystarczy. Używam tego jak otwieram boxa na dłużej lub wyciagam krzaki z boxa. Musze kontrolować zapach, bo na parterze pacjentów przyjmuje - musi być cacy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiler90 12 Napisano 8 Stycznia 2021 @Cieniu trzymasz go bezpośrednio w pokoju, w którym są rośliny czy np. w korytarzu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 8 Stycznia 2021 Tam gdzie rosliny, ten wiatraczek wciaga zapach do puszki z żelem. Puki co jestem zadowolony, dam znać jak sie sprawdzi przy scince @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiler90 12 Napisano 12 Stycznia 2021 @Cieniu a powiedz, te żele tylko neutralizują zapachy czy pachnie Ci w pokoju też ? Jak myślisz, by się to mogło sprawdzać bez wentylatora ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 12 Stycznia 2021 @Kiler90 powiedziałbym ze az, nie tylko. działają calkiem dobrze, wybrałem taki bez konkretnego zapachu pod nazwą "pro" I jest taki lekki przyjemny zapaszek po nim. Ciezko powiedziec czy bez węglowego dalo by rady. Zakupiłem go raczej na akcje typu harvest, całość uprawy włącznie z zapachem musi zostać w jednym pomieszczeniu. Niebawem bede nial kose, dam znać jak sobie poradzi. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiler90 12 Napisano 12 Stycznia 2021 @Cieniu dzięki za rzetelną odp. Przed flo będę zamawiać osuszacz, to dołożę do tego ONA, widziałem Twoją fr jak wyciągnąłeś krzaki, a ten żel dawał rade, to lepiej wydać te pare groszy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach