cichociemny 2 Napisano 3 Stycznia 2021 Udało się komuś kiedyś wyhodować piękny fiolet albo coś równie pięknego w wyglądzie? Co to za gatunek że zdjęcia? BLUEBERRY ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Stycznia 2021 @cichociemny nie widziałem takiej, może pomalował sprayem topy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 3 Stycznia 2021 @cichociemny ja tylko taki fiolecik. Ale też bardzo mi się podobał. Tego co pokazałeś nie widziałem nigdzie. Ale kto wie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichociemny 2 Napisano 3 Stycznia 2021 jaki gatunek wedlug was najlepiej wyglada ? ludzie z reguly patrza pierwsze co na wyglad i to jest ich glownym wyznacznikiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Stycznia 2021 @cichociemny najlepiej zbite topy z dużą ilością żywicy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 3 Stycznia 2021 @cichociemny jest ich bardzo dużo. Czy wszyscy patrzą ? No tych których tutaj spotkasz to zależy przede wszystkim na smaku i mocy, potem myślę jest wygląd. A fakt oko cieszy 🙂 ja byłem bardzo podjarany 🙂 Sądzę że jeśli chcesz zacząć przygodę to warto od prostej odmiany, a potem iść w taką która Ci się podoba. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichociemny 2 Napisano 3 Stycznia 2021 na oucie chyba ciezko o zbite topy czy sie myle ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Stycznia 2021 @cichociemny dużo od odmiany zależy można i z outa zbite topy zebrać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichociemny 2 Napisano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Generalnie jestem już po przygodzie z outem i wyszło mi coś takiego, zapach jest ok, aczkolwiek jednego og kusha scialem zbyt wcześnie bo już pleśń atakowala i chyba zrobiłem coś nie tak przy suszenia bo leży w słoiku już prawie 3 miechy i czuć siano, poza tym wygląd pozostawia wiele do życzenia według ludzi, moc również klepnie po blancie 0.5 na półtorej /dwie godziny i schodzi 1. Og kusha od rqs 2. Chese dutch passion 3. Gorilla dutch passion topy sa lekko lepkie, brakuje tego bialego pylku i sa dosc mocno suche, Edytowane 3 Stycznia 2021 przez cichociemny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cappi 21 Napisano 3 Stycznia 2021 @cichociemny wali sianem bo słabo otrymowane✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Stycznia 2021 @cichociemny Jak chodzi o odmianę o fioletowej barwie to znalazłem kiedyś w necie zdjęcia Purple Haze. Sam teraz mam na finiszu 3 takie rośliny, ale na fiolet się nie nastawiam, bo temperatura, jaka u mnie panuje w nocy uniemożliwia roślinie wybarwienie się na fioletowo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichociemny 2 Napisano 3 Stycznia 2021 pieknie to wyglada@Zielone krainy a z czego nasiona i dzialasz indoor rozumiem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 3 Stycznia 2021 @cichociemny tak jak @Cappi napisał , trym kiepski . Dużo listowia więc ten smak powalający nie będzie. @Zielone krainy zajebiście lawendowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Stycznia 2021 @cichociemny Nasiona ze sklepu z pestkami. Tak, uprawiam indoor. A w kwestii twojego palenia, to jak ci moc i sianowaty smak roślin nie odpowiada to może zrób water curing. Niżej masz link do artykułu na ten temat. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach