Matias.836 2 Napisano 30 Grudnia 2020 Część, mam pytanie czy dobrze wykonałem LST, obniżyłem szczyt ale byl troche za wyskoko więc obniżyłem jeszcze bardziej j czy taka wysokosc i wykonanie jest dobre? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Grudnia 2020 @Matias.836 Jest w porządku, tylko szkoda, że rośliny nie sadziłeś bardziej z brzegu, a nie na środku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matias.836 2 Napisano 30 Grudnia 2020 @Zielone krainy no właśnie tez tak myślałem zeby z boku posadzic ale nie wiedzialem ze bede na niej lst robił, w kazdym razie dzieki :)) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 30 Grudnia 2020 @Matias.836 pamiętam takie doniczki 🙂 miały u mnie jeszcze takie specjalnie uchwyty do wieszania na balkonie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach