zielonyjamajczyk 628 Posted December 24, 2020 (edited) Chciałbym życzyć wszystkim tutaj obecnym Wesołych zielonych Świąt. Wielu przygód z swoich growboxach, pięknych zbitych topów, i tłustych pałek (tych na roślinach i tych innych) setki odmian w kolekcji 😉 wody z dobrym pH, i zawsze zimnej Coli w lodówce. Pizza z ananasem też się jakaś znajdzie 😉 Z całą pewnością mogę powiedzieć że gdyby nie Koleżanki w boksie, ten czas byłby już zupełną klapą. Mam nadzieję że za rok, będziemy mieli więcej optymizmu i planów, które tym razem zrealizujemy. Bawcie się w szczęśliwy sposób, uważajcie na siebie i bliskich. Nie dajcie się zwariować przez system. Wilku śpiewał : Pierdole system, w tym jestem mistrzem 😉 Z fArtEm ! Edited December 24, 2020 by zielonyjamajczyk 1 2 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cieniu 173 Posted December 24, 2020 Dzieki ziom, fajne życzenia. Przedewszystkim zdrówka życzę. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted December 24, 2020 @zielonyjamajczyk Fajny prezent ten w torebce z bałwanem, dałbyś w realu każdemu z forum po takiej torebce to wszyscy mieliby zielone święta :D Wesołych świąt. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites