Farmerka 231 Napisano 23 Grudnia 2020 @Zielone krainy słabe te kategorie, bo sie do żadnej nie zaliczam 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 23 Grudnia 2020 11 godzin temu, From_0_to_GrowHero napisał: @Aron gdyby nie to mleko pod nosem mógłbyś być ciekawym kąskiem 🤣😎 Niestety w tym jednym nigdy Cię nie dogonię 🤣 @Zielone krainy A poczcie jak mnie rozszyfrował! Skubaniec! Pewnie na tym forum przyjąłby się tekst: "cho pokaże ci mojego grubego i długiego" ... ... ... blanta 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Grudnia 2020 @Farmerka W sumie słusznie lepiej nie przynależeć nigdzie niż przynależeć tam, gdzie się nie pasuje. @Aron No, jakże by inaczej. Przede mną nie ukryjesz swoich podstępnych zamiarów, gdyż przejrzałem ukryte zamiary twojego serca. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
merrymerry86 4 Napisano 23 Grudnia 2020 Godzinę temu, Aron napisał: A poczcie jak mnie rozszyfrował! Skubaniec! Pewnie na tym forum przyjąłby się tekst: "cho pokaże ci mojego grubego i długiego" ... ... ... blanta 🤔 A ja lubię grube i długie blanty. A z samego pokazania nie będę szczęśliwa. 🤔🥰 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 23 Grudnia 2020 @Zielone krainy ty jakoś kopiujesz tekst ? bo białe tło twojego tekstu często jest widoczne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Grudnia 2020 @Tester Piszę na edytorze tekstowym, bo do pisania na nim jestem przyzwyczajony i tak jest mi wygodniej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach