ArturS70 13 Napisano 15 Grudnia 2020 Hej wszystkim. Na wiosnę chcę posadzić koło moich 5 uli, 10 panien konopnych. Moje pytanie brzmi... Czy pszczoły zapylą konopie???? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 15 Grudnia 2020 @ArturS70 nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 15 Grudnia 2020 @ArturS70 @Tester szkoda.. Byłby miód konopmy 😋 No i respect💪🏻 Za to że masz ule, bo takich ludzi potrzeba ✌🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 15 Grudnia 2020 Mało jest pszczół. 5 uli i 120 kg miodu zebrałem. Z 5 panienek ciekawe ile będzie gram??? @Tester Szkoda.... 😆 😆 😆 Ale ochrona będzie dobra. Żaden ciekawski do uli nie podchodzi... 😆 😆 😆 Boją się jak ognia. 😆 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 16 Grudnia 2020 59 minut temu, ArturS70 napisał: Z 5 panienek ciekawe ile będzie gram??? zależy jakie odmiany i jakie im warunki stworzysz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 16 Grudnia 2020 @ArturS70 Fajny pomysł naprawdę. Sam wpierdzielam tyle miodu że szok, bardzo lubię 😄 Spadziowy i gryczany, czasem i do lolka idzie, pomimo że przy spalaniu to podobno niezdrowe. Teraz jedną pannę na koniec podlewam wodą z miodem dla porównania smaku. A skoro to zwiększa szanse że ktoś nie podejdzie to czemu nie. Tylko pamiętaj że jeśli to Twój grunt, to będziesz pierwszym oskarżonym w razie w. Wtedy już ciężko się wykaraskać. Powodzenia ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Grudnia 2020 Zielony dobrze mówi lepiej sądzić gdzieś na zadupiu a nie u siebie bo jak ktoś wypatrzy to się nie wyprzesz ze nie Twoje bo jak przypuszczam do Uli też czasem zachodzisz więc nie powiesz ze ktoś zasądził na Twoim terenie i nic o tym nie wiedziałeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 19 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk .... Na szczęście mieszkam z dala od ludzi... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach