Growmaster 2 Napisano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Siemaneczko Zaczynam moja pierwsza fotorelacje z mojej pierwszej indoor,mialem dwa razy outa ale w 2 tyg slimaki zjadly ,prowizorka . Dzisiaj zaczynam zabawe z grow boxem.Nasionko wyciagnolem z pakietu z bardzo dobry ziolkiem, ziarenko jako jedne bylo . Odrazu je peklem i dalem do wody,po 24h odrazu wystartowalo aż sie zdzwilem (nie jest to zadna siejka).na nastepny dzien dalem do ziemi I po 24h juz na powierzchni. Z racji tego ze wcale nie spodziewalem sie rezultatow nie mialem nic przygotowane ,ani growa ani swiatla ,poprostu nic.wrzucilem je do doniczki a ziemia po różyczkach 30dniowych które mialem ponad miesiac zapewne ziema chujowa I z nawozem ,tak trzymalem przez tydzien pod 2 swietlowkami 7w I jedna led (hahahahahhaahha) oczywiscie czekajac na dostawe lampy,no I po poltorej tygodnia wsadzilem juz do nowej ziemi az panelem led,oczywiscie zauwazylem zatrzymanie zwrostu roslinki po 3 dniach od wsadzenia kielka poniewaz ziemia byla juz zurzyta przez ta róze.Na szczescie kupilem szybko nowa ziemie . Ok bez zbednego pierdolenia juz wszystko wraca do normy,wszystko przesadzone ,growbox jeszcze sie robi czekam na Farbe bialy mat,ale dziewczyna mam nadzieje zdrowa, wyglada mi na indyczke , moim zdaniem powinna byc juz wieksza w tym dniu 14, daje foto no ale tak jak napisalem to byl spontan,ale sie udalo codziennie widac ze rosnie, dzisiaj pierwszy trening podjalem fim,mam zamiar zapierdolic z grubej rury tylko niech torche sie ustatkuje po tak ciezkich warunkach. I bedzie polaczenie fim,lst i scrog.Co o tym myslicie podyskutujmy na ten temat,nie prosze o rady bo sam wymyslam ale dajcie jakies sugestie co by mzna bylo zrobic ciekawego ,I dodam ze nie dodaje Supli przez minimum 6 tyg poniewaz ziemia zawiera juz specyfiki wedlug producenta.Zaczne od fim I lst,jak za pare dni bedzie wieksza daj siatke.Nie podlewam narazie przez 5 dni poniewaz kiedy ja przesadzalem zrzucilem resztki tej chujowej bardzo mokrej ziemi I zostala na korzenia zeby nie niszczyc.ale odrazu po przesadzeniu liscie sie podniosly I rosnie ,debra nie bede sie juz rozpisywal .Na poczatek wystarczy,fotki Beda man nadzieje co 4 dni . Kolejne foty Edytowane 11 Grudnia 2020 przez Growmaster @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmaster 2 Napisano 11 Grudnia 2020 Ej no mordeczki co wy patrzycie I nic nie piszecie,widac tylko automaty w glowach zamiast prawdziwa marysi ,bo automat to Typ z zespolem dauna by wychodowal. Tylko Jaden z drugim by doradzal ludziom ktorzy nie czuja tematu,a sam sie nie potrafi wypowiedziec na temat ekstremalnej hodowli..... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Grudnia 2020 @Growmaster co to za miska przezroczysta? obkleił byś ją może taśmą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 11 Grudnia 2020 Jeżeli myślisz ze automat uprawiać prościej to sam masz downa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmaster 2 Napisano 11 Grudnia 2020 11 minut temu, Urojenie napisał: Jeżeli myślisz ze automat uprawiać prościej to sam masz downa Nie napisalem ze latwiej ,wariacie regural masz pod swoja kontrola I ty nim rzadzisz a automat co....? Wsadzisz zakwitnie I chuj . Plony po chuju... I nawet sir nie wypowiadaj ze af jest po to zeby sie go uczyc w technice uprawiac,jezeli wgl weisz kto wymyslil af,podstawa to regular,widac w tech czasach wszyscy na af bo nie potrafia zajebistej maciory urobic. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 11 Grudnia 2020 🤣 dobra bez spiny, najpierw fim czy LST btw? Ja teraz zrobiłem na połowie topping pierw a na drugiej połowie roślin odwrotnie 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Grudnia 2020 @Growmaster dobra, regulary to nasiona z których wyrastają męskie i żeńskie. Automat jest trudniejszy dla początkujących bo jak coś zostanie zepsute w trybie wegetacji to potem nie odbijesz straconego czasu jak w fotoperiodycznych roślinach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 11 Grudnia 2020 @Growmaster moja siostra ma dziecko z zespołem Downa. I co ? Taki kozak tutaj jesteś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmaster 2 Napisano 11 Grudnia 2020 2 godziny temu, Tester napisał: @Growmaster dobra, regulary to nasiona z których wyrastają męskie i żeńskie. Automat jest trudniejszy dla początkujących bo jak coś zostanie zepsute w trybie wegetacji to potem nie odbijesz straconego czasu jak w fotoperiodycznych roślinach No dobrze,ja tylko pisze o tym ze af zostal stworzony po to by latwiej bylo growerom, nie masz calkowitej wladzy nad dziewczyna,sama rosnie nie zrobisz tego co z regular,a moim zdaniem od podstaw w tych czasach juz sie zaponialo o regulalach ktore kiedys this one number.I podstawa jest to co moze kazdy z was zobaczyc ze ,moim zdaniem to 3%albo mniej na tym forum regural. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Grudnia 2020 (edytowane) @Growmaster przeredaguj te teksty, jakaś interpunkcja? akapity? ściana tekstu - tego się dobrze nie czyta widzę też, że ego masz takie, że jakbyś z jego poziomu spadł na poziom inteligencji, to byś się rozpierdolił zakładasz konto i od razu podjeżdżasz? haszysz to policyjne forum, na którym użytkownicy się nawzajem okradają, gdzie jest hierarchia czyli kilku wyjadaczy, którzy cisną po reszcie wracaj tam skąd przyszedłeś, bo nie ma w temacie ganji świętej Twojej prawdy Edytowane 11 Grudnia 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 11 Grudnia 2020 @Growmasterja nic do hasisiu nie mam, dużo zaglądałem tam na fotorelki, jedyne co mi tam nie pasuje to kultura większości ludzi i jechanka po nowicjuszach - w sumie dlatego wybrałem to forum jacyś lepsi Ci ludzie tutaj 😉 @Groovebusters nawzajem okradają ? 😂 aż tak gleboko tam nie zaglądałem 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Grudnia 2020 @Groovebusters cos Ty taka agresywna dzisiaj, nie poznaję Cię 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 11 Grudnia 2020 2 godziny temu, Growmaster napisał: Ej no mordeczki co wy patrzycie I nic nie piszecie,widac tylko automaty w glowach zamiast prawdziwa marysi ,bo automat to Typ z zespolem dauna by wychodowal. Tylko Jaden z drugim by doradzal ludziom ktorzy nie czuja tematu,a sam sie nie potrafi wypowiedziec na temat ekstremalnej hodowli..... Co to znaczy extremalna hodowla ? Ja wybrałem automaty ponieważ mam mikro uprawę i te lekko karłowate rośliny bardzo mi odpowiadaja. Mimo wszystko mam w planach w tym mikro boksie roślinę fotoperiodyczna feminizowana. Uważam że większość odmian czy automatycznych czy regularnych czy Cbd ma coś w sobie fajnego. A najlepsze jest to że wiesz co palisz i porownujesz działania różnych odmian ,jak ja żałuję że nie mogę sobie pozwolić choćby na namiot 60 *60pozdro @Growmaster Skoro jesteś taki hardcorowy grower to po co marnujesz czas na jakieś no name?Nie stać ,cię kupić parę nasion dobrego producenta ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Grudnia 2020 @Growmaster przecież automaty też mogą być regularne, i pisz poprawnie bo nikt nie będzie czytał tego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 11 Grudnia 2020 (edytowane) ,, w tych czasach juz sie zaponialo o regulalach ktore kiedys this one number.” Growmaster z hasis.com 11.12.2020 Edytowane 11 Grudnia 2020 przez Urojenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bds 36 Napisano 11 Grudnia 2020 Poliglota 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Grudnia 2020 Ciężko się zapowiada ta fotorelacja :D Ale może jakoś pójdzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Grudnia 2020 Czasami taka pestka z wora moze milo zaskoczyc, tymbardziej ze jak wczesniej pisales susz z wora mial duza moc. Z fartem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 11 Grudnia 2020 Zarejestrowalem sie na forum jakis czas temu i myslalem " fajni ludzie, dorośli, pomagaja, piszą w miare poprawnie itd." Jednak coraz wicej rocznika 2000+ i to widać... nie zebym Ci ujmowal ale wiekszosc ludzi tutaj to osoby dorosle takze ogarnij sie małolat. Ja np mam pierwsza uprawe i sezony...automat czy feminizowane to kwestia gustu jak np ze skrzynią biegów w aucie. Jakieś plamy masz na liściach, nie wroży to nic dobrego. Poczytaj, poszukaj a nie od razu byś chcial odpowiedzi.... Troche wysilku.... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmaster 2 Napisano 12 Grudnia 2020 Dobra sory wszystkim za moje wypowiedzi,koniec mojego pierdolenia,kazdemu sie zdazy pierdolic glupoty jak mi, na lekkiej imprezce bylem na fazce lekkiej I filozofia eksperta sie wlaczyla 😅 za 3 dni daje fotki zobaczymy co z tego bedzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach