ArturS70 13 Napisano 9 Grudnia 2020 Witam ponownie. Proszę o doradzenie. Czy wg Was już muszę obniżyć wilgotność i przejść na Flo? Jaka musi być temperatura? Obecnie nawożę green sensation i plagron terra grow. Temp 25stopni,wilgotnosc 65 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Grudnia 2020 @ArturS70 załóż fotorelke wilgotność dobra na tym etapie i temperatura @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 9 Grudnia 2020 (edytowane) Jak przejść na flo?, przecież one kwitną Nawóz na flo lej, poza tym wilgoność powinna być niższa. Edytowane 9 Grudnia 2020 przez IntoSpace @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 9 Grudnia 2020 A jaka powinna być temperatura? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 9 Grudnia 2020 Temperaturę masz ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 9 Grudnia 2020 Dziękuję 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Grudnia 2020 @Szym skąd pomysł żeby zostawiać ta wilgotność? Przecież te rośliny już kwitną. @ArturS70 skoro nie przelaczales do tej pory na flo to masz automaty więc zostaw naświetlenie jak jest i zejdź z wilgotnością @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Grudnia 2020 @Seba691 a co to duża wilgotność na tym etapie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Grudnia 2020 @Szym myślę że jak roślina zaczęła robić kwiatostany to już na tym jest prawdopodobieństwo że plecha może się zacząć mimo tego że na początku nie będzie jej widać z a 2 tygodnie jak topy będą znacznie większe może być lipa. Ja jestem zwolennikiem przechodzenia na małą wilgotność od razu jak dziewczyny zaczynają kwitnąć, tak jest bezpieczniej a większą wilgoc na tym etapie różnicy nie zrobi jeśli chodzi i plon. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 9 Grudnia 2020 Dobrze .Wilgotność 40,max 50 temp. 25. Bedzie dobrze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 9 Grudnia 2020 Tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 9 Grudnia 2020 Ok. Dziękuję za odpowiedzi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 10 Grudnia 2020 @IntoSpace 40-50 % trzymaj, temperatura 21-25 i będzie git. Ja też jestem by na kwitnieniu zmniejszać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 10 Grudnia 2020 Plesn atakuje przy ciągłości wilgotnosci powyżej 65% i im wyzsza tym większa szansa na pleche. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach