Tester 1,407 Napisano 21 Marca 2019 Odznaki przyznawane są użytkownikom za aktywność na forum oraz za różne osiągnięcia. Odznaki przyznawane są ręcznie, dla tego moderatorzy forum mogą kogoś komu należy się dana odznaka pominąć, zachęcamy więc w tym temacie do napisania jeśli uważasz że należy Ci się odznaka lub jeśli innemu użytkownikowi należy się odznaka. Wykaz odznak do zdobycia http://marihuanaforum.pl/awards/category/1-odznaki/ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 13 Lipca 2019 fajna opcja z tymi odznakami może się jakiejś dorobię 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 1 Września 2019 @Cedzik Popieram twoją wypowiedź w 100%, po za tym są one wykonane z pomysłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 13 Maja 2022 ja jak do tej pory nie dostałem żadnej odznaki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 2 Października 2022 Czy są przyznawane odznaki za zapominanie chasła do konta xdxd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 2 Października 2022 @Adrianosiku nie bardzo :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 3 Października 2022 @Tester a odznaka mózgowca za co konkretnie została mi przyznana ? Za wertikalboxa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 4 Października 2022 @Adrianosiku tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 5 Października 2022 (edytowane) W dniu 04/10/2022 o 17:07, Tester napisał: @Adrianosiku tak To proszę jeszcze odznakę za posiadanie bąga;) @Tester co mam zrobić by dostać odznakę wytrawnego palacza? Pale 13lat najdłuższa przerwa 5miesięcy po za tym od 4 lat regularnie codziennie palone, wcześniej większość dni w roku Myślę że powinienem dostać odznakę nowoczesny grower gdyż sam wertikal box jest nowoczesnym rozwiązaniem i w nim uprawiam jest tam pełna automatyka A już na pewno należy mi się odznaka złotej rączki w końcu sam stworzyłem swojego growboxa co więcej prawie każdego growboxa sam zrobiłem, 5 lat uprawiam indor i dopiero rok temu kupiłem growboxia mam pełno fot posiane gdzieś na kompie Edytowane 5 Października 2022 przez Adrianosiku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 6 Października 2022 @Adrianosiku Przyznałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 7 Października 2022 @Tester @Tester olol dziękuje, to teraz będzie szacun na rejonie ?? Xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 7 Października 2022 @Adrianosiku tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Października 2022 @Tester Zacznij rozdawać odznaki policyjne, blacha by się każdemu przydała. Zawsze to, jakiś ratunek w sytuacji najazdu, próbują ci wejść na chatę, a ty pokazujesz im odznakę policyjną i mówisz, że to projekt policyjny. Tylko te odznaki to by trzeba było umiejętnie podrabiać, by się niebiescy nie domyślili, że to jakiś przekręt. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 7 Października 2022 @Tester @Tester a czy mugł bym odzyskać moją reputację z dwóch poprzednich kont? Miałem je dwa na tej stronie lecz do obu zapomniałem chaseł xd a w sumie było by koło 200 punktów. Pierwszą fotorelke jaką tu założyłem była już wertikalnej uprawa 2019 wiosna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 8 Października 2022 9 godzin temu, Adrianosiku napisał: a czy mugł bym odzyskać moją reputację z dwóch poprzednich kont? nie bardzo musisz zdobywać od nowa jak to nowe konto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 9 Października 2022 @Tester tak jest panie kapitanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 9 Października 2022 @Adrianosiku tylko nie zapomnij hasła znowu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 9 Października 2022 @Tester postaram się postarać xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach