Haraszo 0 Napisano 5 Grudnia 2020 Eluwina, to forum jest bezpieczne? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 5 Grudnia 2020 @Haraszo tak, witaj jak widzisz wszystko hula no chyba że czasem serwer się przytnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Grudnia 2020 @Haraszo Ziomek forum jest bezpieczne, ale nawet, jakby nie było to chyba warto pomyśleć o własnych zabezpieczeniach, a nie tylko liczyć na innych. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 5 Grudnia 2020 Cytat ale w jakim sensie? oto jest pytanie... panie i panowie... otwarte losowanie... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Grudnia 2020 @elo420 No, ja powinienem spać, ale dalej szukam ziomeczków na necie, jeden więcej za kratkami to, jak ratowanie świata przed jednostkami, jakie chcą na świat sprowadzić zagładę :D Zioło jest gorsze , jak najgorsza zaraza ,bo na zarazę znajdą w końcu lek, a na zioło nie znajdą leku, dalej będą go ćpać młode ludzie :D Ale poznamy adresy i będziemy aresztowali ćpaczy:D:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Grudnia 2020 @Tester Czemu moja wypowiedź została usunięta?Przepraszam bardzo że tak ugułem powiedziałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 5 Grudnia 2020 @elo420 bo była głupia jeszcze by ktoś uwierzył @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Grudnia 2020 @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Grudnia 2020 @Tester Szkoda, bo jestem ciekawy , co ziomek napisał :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach