LubiePolatac 13 Napisano 5 Grudnia 2020 Zdjęcia mówią same za siebie.. Walczyć czy do kosza ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 5 Grudnia 2020 Walczyć. Te fotki to ty stacjonarnym robisz? ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bds 36 Napisano 5 Grudnia 2020 Kalkulatorem do liczenia lumenów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 5 Grudnia 2020 Jak zachorujesz na grypę to tez cię do śmieci wyrzuca ? ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 5 Grudnia 2020 Skoro zepsułes pierwsza to jak wyrzucisz zepsujesz następna a jak spróbujesz ją naprawić ,to moze dowiesz się co spierdoliłes i przy następnej nie popełnisz tych błędów .To proste pozdro . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 5 Grudnia 2020 Tylko kalkulatorem ? ...jutro wstawię lepsze .. jakieś pomysły ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 5 Grudnia 2020 @LubiePolatac wyglądają jak by się udusily... Respirator z co2 ??? Zaparował ci obiektyw albo nachuhałeś na niego i kolejne trzy za mgłą, może za wilgotno tam.. Itp. ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 6 Grudnia 2020 @LubiePolatac opisz warunki. Wtedy wszystkim będzie łatwiej coś podpowiedzieć. A szkoda dziewczyn ... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 15 Grudnia 2020 Tracę powoli cierpliwość.. Pomóż ktoś coś.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 15 Grudnia 2020 @LubiePolatac za mało info @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 15 Grudnia 2020 @LubiePolatac korzenie zgnily i umiera? Te wiaderka chyba nie mają odpływu od dołu.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Grudnia 2020 @Jamajczyk13 Po co psuć wiaderko i w nim coś od dołu wiercić, jak przez to, by potem nie można było w nim wody nosić? Trzeba umieć kombinować. Nie uda się hodowla? To będzie można wiaderko inaczej wykorzystać. Koleś ma głowę na karku :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 15 Grudnia 2020 @Zielone krainy trochę żal patrzeć. Jak by wiedza o uprawie była zakazana 😝 Nawet nie chcę się chwalić jak mój pierwszy karton box wyglądał. Tydzień czytania, dzień pracy i dwa krzaki dały ponad 50g dobrego palenia z sezonu i automatu Naprawdę to było minimum wysiłku i zero przygód.. Chyba najtrudniej było karton znaleźć 😅 @LubiePolatac Po tym co ona przeszła chyba niczym ci się nie odpłaci YOU LOSED HER ... TRY AGAIN? Może FL przy okazji... 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 15 Grudnia 2020 @Tester odechciało mi się..ale thx @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 15 Grudnia 2020 @LubiePolatac mi też jak utopilem ponad 100e na pestki i paliłem liście jak tylko wyszły z gleby.. Ale nakręciłem się znowu jak odkryłem te forum 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach