Kolega 0 Napisano 5 Grudnia 2020 Siemka wszystkim, mam problem z jednym nasionkiem. Ociąga się od początku, wyszedł 2 dni po reszcie jako ostatni. Reszta jej koleżanek(2 dni starsze) wypuszczają już 3 piętro. Opłaca się go trzymać czy wrzucać coś nowego? Liście ma jakieś poszarpane i idzie straasznie wolno. dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Grudnia 2020 Jak złapie korzeń to sie odmuli,co to za odmiana i skąd pestki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 5 Grudnia 2020 Pokaz resztę roślinek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolega 0 Napisano 5 Grudnia 2020 (edytowane) @elo420 Moby Dick od Dinafema, wykiełkowało pierwsze i wyszło ostatnie. @Urojenie Nie chce mi się, ale uwierz że reszta ma już 3 zdrowe piętro Edytowane 5 Grudnia 2020 przez Kolega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 5 Grudnia 2020 @Kolega to jeszcze ruszy, ewentualnie nieco dłuższego wega zrobisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 5 Grudnia 2020 @Kolega ok wierze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 6 Grudnia 2020 @Kolega pewnie że zostaw. Dwa razy miałem podobną sytuację. Teraz ta co była najmniejsza, i ociągała się przy starcie, wywaliła wyżej od pozostałych. Jak coś wolniej idzie na początku, nie trzeba na straty już brać. Daj jej czas. ? Powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach