Gość Urojenie Napisano 5 Grudnia 2020 @Zielone krainy pisał ze chce kosiora ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Grudnia 2020 (edytowane) @Urojenie Dzięki za doinformowanie. @Dundersztyc Jak na pcboxa to bierz LSD, Grapefruit, Big Bud, Ak47. Powinno być dobrze. Wentylatory podłączyłbym pod zwykły zasilacz do komórki. Na pcboxa wystarczy zasilacz 5 V , choć dałbym 12 V na wyciągający, jak masz zamiar zniwelować zapach i dodać filtr węglowy. Edytowane 5 Grudnia 2020 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dundersztyc 2 Napisano 5 Grudnia 2020 (edytowane) @Zielone krainy Właśnie zarzuciłem akacza do waporyzatorka z koleżki uprawy i nie wiem czy jednak nie wolałbym spróbować tej potężnej mocy lsd ? Generalnie lubie dobrze iść spać po buszku, a lsd chyba się do tego też nada, nie? ? 6 godzin temu, Zielone krainy napisał: @Urojenie Dzięki za doinformowanie. @Dundersztyc Jak na pcboxa to bierz LSD, Grapefruit, Big Bud, Ak47. Powinno być dobrze. Wentylatory podłączyłbym pod zwykły zasilacz do komórki. Na pcboxa wystarczy zasilacz 5 V , choć dałbym 12 V na wyciągający, jak masz zamiar zniwelować zapach i dodać filtr węglowy. A właśnie, zapomniałbym o filtrze węglowym ? Dzięki za przypomnienie, masz może jakiś konkretny do pcboxa na myśli? Byłbym mega wdzięczny ? Edytowane 5 Grudnia 2020 przez Dundersztyc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Grudnia 2020 @Dundersztyc Ja nie będę czarował , nie próbowałem LSD , ale kierowałem się tylko faktem, że jest stosunkowo niskie, klepie i w miarę szybko rośnie. Sam teraz idę w inne tematy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach