ArturS70 13 Napisano 3 Grudnia 2020 Witam. Mam pytanie odnośnie nawożenia. Obecnie nawożę plagron terra grow na wzrost. Na trzech pannach, zaczęły pojawiać się już pierwsze białe włoski. Proszę o pomoc w doradzeniu nawożenia. Czy przestać nawozić terra grow, czy do terra grow dołożyć pk, czy green sensation? Przy nawożeniu mam kierować się ppm czyli Tds czy EC? Temperatura obecnie to 24stopnie,wilgotnosc 65 Panny to Royal-Kush-Auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Grudnia 2020 przecież jest tabelka, w której jest wszystko napisane, kiedy zmniejszać terra grow etc ja Ci nie podam wszystkiego na tacy @ArturS70 dla mnie tabelka jest aż za czytelna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 3 Grudnia 2020 Nie, jasne. Nie podasz wszystkiego na tacy. To takie polskie. Może trochę zrozumienia? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 4 Grudnia 2020 @ArturS70 Lej green sensation i pk tylko narazie w mniejszych dawkach. Nawóz na weg możesz raz na jakiś czas troszkę dodać jeśli będzie taka potrzeba (mniej zielone, jasne liście). PPM i EC to dwie skale tego samego wskaźnika, można używać tego lub tego w zależności jaki ma się miernik. Częściej przy uprawie w glebie używa się EC. Warunki są ok, ale za jakiś czas przydałoby się obniżyć wilgotność. Pomyśl o osuszaczu, szkoda jakby ci miała wejść pleśń i zmarnować cały plon. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 4 Grudnia 2020 Rozumiem. Dziękuję. Wilgotność mogę w każdej chwili obniżyć za pomocą wentylatora. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiler90 12 Napisano 6 Grudnia 2020 @Groovebusters i @Seba691 jak kupie Advanced Nutrients pH NPK jako pasze do tego Plagron Green Sensation na kwiatki przy mieszaniu mogę bez patrzenia PH dodać do roztworu AN od Plagron ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 6 Grudnia 2020 @Kiler90 Do tych nawozów pH perfect podobno nie powinno się już nic dodawać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiler90 12 Napisano 6 Grudnia 2020 Je wszystkie można razem zmieszać ja chce kupić grow mikro i bloom to czym karmisz cały sezon, ale na kwiaty możesz dokupić ekstra big bud on ma chyba 0-1-3 ale nie ma w sklepie a nie chce dwa razy wysyłki płacić ? tylko teraz tak patrzę to ten GreenSensation ma 0-9-10? Ale dawkowanie inne luz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Grudnia 2020 @Kiler90 kup tylko micro grow bloom i mieszaj w proporcjach 1:1:1 ph będzie idealne nie dawaj innych nawozów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiler90 12 Napisano 6 Grudnia 2020 Dobra to zamawiam dzięki serdeczne za chwile ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychuNBW 47 Napisano 14 Grudnia 2020 @mikosz jak Green Sensation to już nie trzeba PK . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach