Gość Napisano 3 Grudnia 2020 Chyba nowy led od Spidera zaraz wejdzie na rynek , widze dodano diody UV . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 3 Grudnia 2020 Ooo ale to będzie wielki panel chyba. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 3 Grudnia 2020 @Vampidrut No to pewnie będziesz coś myśleć o nim ? ? No Twoje uprawy zawsze kozackie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk nie , nie mam zamiaru , ja uprawiam na powierzchni jakiej uprawiam i nie zamierzam jej powiększać. To co mam wystarcza mi , ale jestem ciekaw czy to będzie wielki panel czy coś jak SF4000 tylko zmodernizowany. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 3 Grudnia 2020 O też JESTM ciekawy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach