Dgl 0 Napisano 29 Listopada 2020 Witam moze mi ktos z tych produktow polecic : Plagron Pro Mix Plagron Bat Mix Plagron Light Mix Plagron Grow Mix @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 29 Listopada 2020 @Dgl plagron grow mix wybrał bym nie nawozisz przez 3 tyg czyli możesz przez całego wega nie nawozić jak roślina będzie dobrze wyglądać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 29 Listopada 2020 @Dgl light albo grow. Obie bardzo dobre. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dgl 0 Napisano 29 Listopada 2020 @Szym a mozesz sie wypowiedziec na temat ich odzywek moze ? @zielonyjamajczyk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 29 Listopada 2020 Używam plagronu, od ziemi, po PK, blooma itd. Chwalę sobie. Ale jest wiele firm i mają też bardzo dobre. Kwestia od czego zaczniesz i później pewnie będzie Ci towarzyszyć przez wszystkie uprawy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 29 Listopada 2020 @Bimbrownik chyba uzywa plagronu odzywek? Moze sie wypowie? O ile nie pomylilam cie z @CheMsKuN, zawsze was myle. Jak bracia jestescie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 29 Listopada 2020 @Farmerka plargonu mam ziemię, nawozy z Canny galilejskiej ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Listopada 2020 @Dgl odnośnie nawozów ja zawsze polecam i tym razem nie inaczej micro grow bloom od advanced nutrients i nie musisz się o ph martwić. Co do ziemi to ja bym wybrał Light Mix @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dgl 0 Napisano 29 Listopada 2020 @Seba691 sa to nawozy chemiczne czy bio ? @Dgl i jesli mozesz mi poweidziec na ile 1l zestaw wystarczy mniej wiecej poniewaz z tego co patrze cena jest troszke wyższa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Listopada 2020 @Dgl chemiczne tak mi się wydaje a przynajmniej nic nie widziałem o Bio napisanego. Nawozy od nich są wyjątkowe ze względu na złożoną chelatację składników - pozwala to na szybsze wchłanianie i przetwarzanie składników odżywczych przez rośliny. Nawozy automatycznie regulują wartość pH pożywki! Więc nie potrzebujesz już pH-metru . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 29 Listopada 2020 (edytowane) @Seba691 Chemiczne na 100% @Dgl Producent zaleca 4 ml / 1 litr przez cały okres kwitnienia. Gdybys lał 100% dawki (nigdy tak nie rób, spalisz krzaki) to łatwo obliczyć, że litr nawozu wychodzi na 250 litrów wody. W rzeczywistości wystarczy Ci pewnie na jakieś 400. Musisz sobie sam policzyć ile wody zużywasz do podlewania. Edytowane 29 Listopada 2020 przez mikosz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach