Jack Grower 3 Napisano 29 Listopada 2020 Siemanko, stwierdzilem ze bede wrzucal swoja fotorelacje I bede updatowal co jakis czas. Mialem 10 nasionek a.m.s. od greenhouse. 6 z nich jest juz w ziemii, ale na 4 pozostalych jestem zmuszony przeprowadzac operacje, wiec niewiem czy nie bede musial dokupic nowych, ale to nie wazne. Uzywam ziemii Canna Professional Plus Bluelab pen do pomiaru ph Z odzywek jak przyjdzie na nie czas bede uzywal na polowie roslinek Shoguna I na drugiej polowie nowa firme Monkey Nutrients. Dwie inne odzywki z tego wzgledu, ze bede miedzy nimi wybieral ktora lepsza na przyszlosc. Po wykielkowaniu wrzucilem maluchy do doniczek I zamknalem w mini szklarni. Potrzymalem je tak 3 dni lecz z dnia na dzien otwieralem im doplyw powietrza I na ten moment sa juz pod lamps T5 sunblaster. Namiot mam wymiar 2 m dlugosci, 1m szerokosci I 1m 60cm wysokosci. Mam filter karbonowy firmy Ram o srednicy 10" , wentylator wyciagajacy firmy fox fan 10", do mieszania powietrza w srodku mam 6 wiatrakow 6" firmy ram, ale niewiem czy wszystkie beda uruchomione czy np tylko 4. Do wtlaczania swierzego powietrza mam ProFan + 6" ale jezeli bedzie potrzeba to go wymienie rowniez na 10". Roslinki so ogrzewane od spodu matą grzewcza I mają temperature 27 stopni. To chyba wszystko na ten moment. Pozdrawiam Growerow I Growerki, z fartem. Wrzucam fotki ktore mam, wiadomo szalu nie zrobia, ale chce od poczatku do konca puszczac Wam "raport" ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 29 Listopada 2020 @Jack Grower wszystko sie zgadza:) Powodzenia i czekamy na apdejty 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 29 Listopada 2020 @Jack Grower będę wpadał. Szykuje się fajna relacja i porównanie odżywek ? Dominik się ucieszy Powodzenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 29 Listopada 2020 @Jack Grower będę zaglądał, co do blue pena to on elegancko działa z tego co czytałem , pamiętaj o kalibracji i czyszczeniu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 29 Listopada 2020 ??@Jack Grower Kontroluj mate, żeby korzenie nie miały cieplej niż reszta rośliny.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach