Kojot420 0 Napisano 28 Listopada 2020 (edytowane) Siema mam problem z moimi dziewczynami podlewam im raz na tydzien jest to biogrow późnej zaczęły im liście oklepywac nie wiem co jest czy to za duzo azotu czy jak A tamata drugą niedawno ratowalam wymieniał jej ziemie i podlalam wodą pomożecie bo szkoda mi je stracic Ps te białe kropeczki na łodydze mam sie martwić czy nic powaznego Proszę o wsparcie w tej trudnej chwili Edytowane 28 Listopada 2020 przez Kojot420 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 28 Listopada 2020 A one za mało wody do życia nie maja? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 28 Listopada 2020 @Urojenie wszystkiego mają za mało, a przede wszystkim inteligentnego growera. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 28 Listopada 2020 @Kojot420 @zielonyjamajczyk do tego te kubeczki puszczają swiatlo do korzeni dobrze widzę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 28 Listopada 2020 @Kojot420 za sucho mają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Listopada 2020 w kubeczkach chcesz uprawiać daj im większe doniczki z nową ziemią podlewaj wodą to się poprawi ale chyba resztę parametrów masz lipnych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 28 Listopada 2020 Przesadz do większych doniczek z dobrą ziemią i podlewaj normalnie, napewno wystartują jakby dostały nowe życie. Nie dawaj nawozów na poczatek. Jak jest dobra ziemią to nie potrzebuje przez pierwsze tygodnie. Jakie masz swiatlo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 29 Listopada 2020 Ona na jednym z tych zdjęć krzyczy niejako - Pomocy !!!! Duszę się !!!!! Ratunku !!!! Aż mnie się serce kroi . Możesz ją przesadzić proszę i wrzucić zdjęcie że ma się ok ?? Panie @Kojot420 ?!?! 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jack Grower 3 Napisano 29 Listopada 2020 @Kojot420 oo panie, glodowka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 29 Listopada 2020 @Kojot420 zabił ją ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojot420 0 Napisano 30 Listopada 2020 Dobra dziewczyny przesadzone podlane wodą narazie nie będę im nic dawac poczekam za dojdzie do siebie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 30 Listopada 2020 @Kojot420 wincyj ziemi, czy tylko mi się wydaje ? Dziwne zdjęcie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 30 Listopada 2020 11 minut temu, Urojenie napisał: @Kojot420 wincyj ziemi, czy tylko mi się wydaje ? Dziwne zdjęcie Dokładnie, co Ty tam tak żałujesz tej ziemi ?? Ziemia musi być minimalnie pod poziomem rantu doniczki, a schowałeś ją jakbyś się nie wiem czego bał ?! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 30 Listopada 2020 W tej uprawie to wszystkiego pożałowane. Szkoda. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 30 Listopada 2020 Mama nie będzie zadowolona że storczyk stoi teraz w kubeczku ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 30 Listopada 2020 @Kojot420 ma ten pot dziurki odpływowe na dole ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jack Grower 3 Napisano 9 Grudnia 2020 @Kojot420 udalo Ci sie je ozywic ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenbrothers 0 Napisano 15 Grudnia 2020 aa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach