Skurson 2 Napisano 25 Listopada 2020 Siemka wszystkim na forum. Mam pytanie dotyczące temp.w growboxie. Nie wiem czy moje panny nie mają zbyt zimno w "nocy" ok 10-12 stopni a w "dzień: ok 17-18, hps-a mam ustawionego 20/4. Wytrzymają mi dziewczyny czy bezpieczniej dać 24/0 i mieć cały czas ok. 18 stopni?? Dodam że niestety nie mam możliwości ogrzania pomieszczenia :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Listopada 2020 Grzałka ? Falerka? Termostat ? Prąd tam masz. @Skurson @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlooM 1 Napisano 25 Listopada 2020 Kup matę grzewcza duży rozmiar koszt ok.40 zł kolega mówił ze na noc pomaga @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 25 Listopada 2020 Teoretycznie rosliny przetrwaja ale my tu nie o survivalu tylko chcemy DUZE TOPY. Tez bym popracował nad czyms takim jak wyzej chlopaki pisza. Mata grzewcza pod boxa brzmi obiecujaco. Ewentualnie i po bokach.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Listopada 2020 @BlooM Lepszym pomysłem od maty grzewczej jest kabel grzewczy o odpowiedniej mocy. Miałem i matę i kabel grzewczy i mogę stwierdzić, że w kwestii podniesienia temperatury kabel sprawdza się znacznie lepiej. Tylko trzeba kupić mocny kabel grzewczy, nie jakieś 15 - 20 W, ale najlepiej 75 W w górę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach