Edi800 29 Napisano 19 Listopada 2020 Hej, wrzuciłem ziarenko od hemp brothers do szklanki wody na dzień. Trochę mi się zapomniało i było prawie dwa dni. Jak wyjąłem z wody to już lekko wystawał kiełek. Wrzuciłem do krążka jiffy wczoraj. Widać że lekko rośnie ale problemem jest cały czas zapięta pestka na główce i nie chce się otworzyć. Boję się że może się nie otworzyć. Czy dać jej spokój czy mogę jej jakoś pomóc? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bds 36 Napisano 19 Listopada 2020 Jutro będzie lepiej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Listopada 2020 U mnie to samo wczoraj, ale ja ściągnęłam z niej tą skrupe bo mi sie młoda tam dusiła? ale to ja. Tak serio to Ty poczekaj do jutra, jak nie pęknie samo to spróbuj sam delikatnie otworzyć. Powtarzam, poczekaj do jutra ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 19 Listopada 2020 @Edi800 możesz zraszać często wodą, łupine. Będzie łatwiej zrzucić roślinie. Inaczej czeka cię zabieg pensetą. Ja już wprawiony ? chyba ze 3 razy pomagałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Listopada 2020 @Edi800 tylko uważaj, bo to jest niebezpieczne, tak jak wyżej pisał Jamajczyk zraszaj do jutra wodą tą główkę, to będzie łatwiej zdjąć zobacz gdzie jest pęknięcie skorupy i tam podważ delikatnie pensetą jaką masz odmianę? ^^ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Listopada 2020 Widać jakieś stare nasionko się trafiło i już zdążyło mocno stwardnieć. Możesz też spróbować owinąć nasionko delikatnie wata i ja namoczyć wodą i tak na noc zostawić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 19 Listopada 2020 Penseta i skalpel to podstawowe narzędzie growera ? czasem trzeba bidulce pomóc. Zobaczymy jutro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Listopada 2020 @Edi800 Ziomku zrób jej topping :D A tak na poważnie to ja na twoim miejscu sam bym zdjął tą łupkę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Listopada 2020 Poczekaj, zejdzie sama. Pomóc jej można ale jeszcze nie teraz. Ja pomagałem ale jak już listki bokiem się pojawiały. W tej się nawet listki nie zawiązały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edi800 29 Napisano 19 Listopada 2020 @Groovebusters odmiana to big Light of North kupiona w czerwcu w pobliskim sklepie. Ze strzykawki podałem kropelke na czerep dwie godziny temu, na noc dam następną i jutro się zobaczy. Dzięki za wsparcie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 20 Listopada 2020 @Edi800 Pękła ? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk chłopak śpi jeszcze ? co Ty taki niecierpliwy? ? Ale w sumie sam ciekawy jestem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 20 Listopada 2020 @Seba691 ? JAK TO Z RANA wiesz w robocie. Nuda to posty przeglądam. Praca u siebie rozleniwia. Byle do 16. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk ja w sumie też przeważnie jak jestem na forum to w pracy ? nö bo w sumie co innego w pracy robić? Nie ma co się przepracowywać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 20 Listopada 2020 ja w pracy to przeważnie blanty jaram i jest wesoło przynajmniej xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 20 Listopada 2020 @Seba691 Proste. TVN24 : Warszawa Targówek - 30 gram trawy i 12 gram koksu ? w lodówce - grozi mu 3 lata. Uwielbiam z rana takie artykuły. Jakby do nas zajrzeli to by kurwa nie uwierzyli. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Listopada 2020 @fxxx1337 u mnie z prawie 300 osób jakieś 80% w pracy jara a ja osobiście wolę ciastka do roboty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 20 Listopada 2020 jak ja bym ciastka zjadł to by się na pewno szefuncio pokapował hah, a tak joincik jak jedzie, a jak wraca to już czysty jesteś:D 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 20 Listopada 2020 @Seba691 Ja pierdole, 240 osób zjaranych. Ile to towaru dziennie tam leci ? Trzeba poletko niezłe by mieć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk nie wiem ile idzie ale gigantyczne ilości gadałem z jednym Niemcem co większość ludzi zaopatruje w pracy to mówił że jak chce to weźmie każda ilość od ręki nie ważne czy kilo czy 2 itd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach