Bds 36 Napisano 20 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk luju, nie kumam Cię, daj sobie już spokój @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 20 Listopada 2020 @Bds Nie masz prawa zrozumieć bo jesteś za głupi i śmieszny. Nie umiesz znaleźć lampy więc sam sobie odpowiedz pierdoło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bds 36 Napisano 20 Listopada 2020 Jebniety. Prosiłem zdjęcie Boksa z torby biedronki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 20 Listopada 2020 @Bds W temacie czyli poście w którym piszą użytkownicy, masz dwóch użytkowników w nicku (zielony), kto ma Ciebie zrozumieć jak nie umiesz sformułować potrzeby czy Pytania ? Mamy się domyślać do kogo bijesz z swoim postem ? Masz taką funkcję (cytuj bądź wspomnij) Ale widzę że taka wirtualna konwersacja Cię przerasta, dlatego tak kończę dyskutę , bo brodzisz z poziomem inteligencji. A co do Twoich wulgaryzmów nie będę się wypowiadał, ale raczej później nie licz na pomoc innych, pokazując taki poziom. Miłego dnia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Listopada 2020 @Bds @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bds 36 Napisano 20 Listopada 2020 (edytowane) Zielony No, luz ziomeczku, super jestes @Seba691 czyli można tutaj na forum, bez strugania buraka. już myślałem, że to forum audiofilskie a nie o jaraniu Edytowane 20 Listopada 2020 przez Bds @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 20 Listopada 2020 Awansowałem z luja, jebniętego i buraka na super ziomeczka. Skąd się tacy ludzie biorą ? Z dupy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bds 36 Napisano 20 Listopada 2020 (edytowane) @zielonyjamajczyk Jesteś starą babą? Edytowane 20 Listopada 2020 przez Bds @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach