Gość Napisano 19 Listopada 2020 Witam , jako że drugi raz w mojej karierze zaraziłem swoje planty wirusem tytoniowym , chciał bym pokazać i ostrzec jak to wygląda. Tu film z wczoraj , do harvestu jakieś 2-3 tygodnie. Pozdrawiam Vampidrut. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 19 Listopada 2020 @Vampidrut BARDZO CI DZIĘKUJE ZA TEN POST. Kręcę papierosy, tytoniu przez łapy przechodzi kilogramy. Nie zwracałem na to uwagi . TERAZ BĘDĘ. Jeszcze raz dziękuje . Tacy ludzie Tworzą forum. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Listopada 2020 Zobaczymy jaka różnica będzie w plonie , z reguły z 3ech auto wyciągam 250-300g. A tu sie zobaczy ile poleci w dół , myśle że 50% , ale też wszystko zależy jak kwiaty będą zbite , bo rośliny mają ciągły stres co też wpływa na produkcje terpenów i trihomów pozytywnie więc może objętościowo być mniej , ale wagowo się okaże za dwa , trzy tygodnie + suszenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach