Bds 36 Napisano 11 Grudnia 2020 ILE TOPÓW @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 11 Grudnia 2020 @Bds ~~8 ale niektóre jeszcze wczoraj przycięte 2 tygodnie od wczoraj i przełączam 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 12 Grudnia 2020 Miało nie być upa przez tydzień no ale co chwile trzeba coś odginać etc wiec mówię i fotki trzasne. dzień 19 Ogólnie to fajnie idą, jedna dostała jakieś żółte gowno, ale tylko na jednej i na jednym liściu wiec do obserwacji. Nawozów nie leje na ta chwile, nie widać niedoborów na żadnej z roślin (poza ta jedna - jeZeli to jest niedobór w co wątpię) pod lampa MH roślinki rosną bardzo gęsto, w ogóle nie wyciągają się w górę co sprawia, ze LST musi być poprawione codziennie. Zostało około dwa tygodnie Wega (ostatni topping był robiony 3 dni temu, chce aby miały z 2 tyg regeneracji) - może jakieś 10 dni, założyłem sobie, że szczyty po toppingu będą najbliżej światła zanim odrosną. po szybkim toppingu jedna dupa dostała tylko stunt, ale fakt dostała top jako pierwsza w 11 dniu ale już się pozbierała. Nie wiem czy w ogóle przy light mixie jest coś potrzebne przy krótszym wegu ? @CheMsKuN oznaczam bo pisałeś ze używasz. Miłej soboty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 12 Grudnia 2020 (edytowane) @Urojenie Jak light mix to już trzeba zacząć coś dawać bo zwolnią tępa.. A ogólnie dawałeś już co? Przeważnie po ok dwóch tygodniach .. Napewno nie zaszkodzi 👍🏻 Edytowane 12 Grudnia 2020 przez Jamajczyk13 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 12 Grudnia 2020 @Jamajczyk13 poczekam jeszcze chwile, naprawdę nie widać aby coś im dolegało. Do tego kilka dni temu dałem ćwierć dawki na każdy plant. Następne podlanie padnie jakoś po jutrze - zobaczymy jak będą się prezentować do tego czasu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 12 Grudnia 2020 @Urojenie Poprzednim Boxem myślałem że mam glebę na 8 tyg. A miałem na dwa 🤦🏻♂️ i rośliny poprostu stanęły. Żadnych braków na liściach itp. Tylko jedna z 4 rosła w miarę. Potem dodałem zwyklaka dla kwiatków z marketu i wystrzeliły 😅.. Weg 8 tyg. A mniejsze były o połowę niż teraz które mam... Nie mówię że u ciebie coś widać, czy za wolno.. Tak tylko dzielę się doświadczeniem 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 12 Grudnia 2020 @Jamajczyk13 cos tam pewnie zarzucę na kolejne podlanie , ale delikatnie 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 13 Grudnia 2020 Dzień 20 po 3 tygodniach dziś wjechała 1 dawka bio grow 75% zalecanej dawki na drugi tydzień wiec na spokojnie. Codzienne poprawki LST pod lampa MH to wyglada bardziej jak sałata niż trawa 😂. Zbiłem wilgotność do 50-60 na wyższej jebie w całej chacie ps ta w środku leci jak zła 🤓 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Grudnia 2020 dobrze lecisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 14 Grudnia 2020 (edytowane) Day 21 Już ładnie zapełniają boxa, ostatni topping był 4-5 dni temu i jest mały stunt, ale w tydzień się ogarną - przełączamy w niedziele 😈 tak jak pisałem w innym poście na ostatnie 3-4 tygodnie kwitnienia będę odpalał hps 600 będzie wyżej niż 400 i lepiej doświetli cały namiot. Ciekawe czy na dobre tk wyjdzie 😉 Edytowane 14 Grudnia 2020 przez Urojenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 19 Grudnia 2020 wega przedłużam do około 40 dni i wlatuje Hps 600 od 3 tygodnia kwitnienia do tego czasu przez cała indukcję MH. Jedna panna z żółtym listkiem jakaś dziwna akcja bo tylko jeden listek górny wiec obserwacja , bo żadna inna panna nic nie marudzi. Dodaje nawozów do KAŻDEGO podlania BioBizz grow bez regulacji PH (7.1-7-4) 3majcie się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiler90 12 Napisano 19 Grudnia 2020 @Urojenie Siema czego nie zaglądasz jeśli można wiedzieć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Grudnia 2020 @Kiler90 pampersa nie zmienił 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiler90 12 Napisano 19 Grudnia 2020 Jasna sprawa @Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach