Jacahn 0 Napisano 18 Listopada 2020 (edytowane) Edytowane 18 Listopada 2020 przez Jacahn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 18 Listopada 2020 @Jacahn jak co? roślinka wychodzi, podlej ją, ziemie masz nową ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 18 Listopada 2020 Sahara kolego , Więc podłej delikatnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 19 Listopada 2020 (edytowane) polemizowalbym czy tam jest sahara, jak dla mnie to ta ziemia wyglada jak jakas gliniasta z ogrodka/pola, a taka dobrze trzyma wilgoc i czesto na pozór pod tymi gornymi suchymi grudkami jest wystarczajaco wilgotno ja bym nie uprawial w takiej ziemi bo taka to tylko wrozy same problemy Edytowane 19 Listopada 2020 przez Niemedyczny_Użytkownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 19 Listopada 2020 @Niemedyczny_Użytkownik Co Ci z trzymania wilgoci przy posadzeniu pestki ? Woda przez taką glebę jeśli jest taka jak twierdzisz, przelatuje szparami do dna. A nie sądzę żeby podlał ją tak obficie by teraz trzymała wilgoć, bo mija się to z celem wysadzenia pestki. Nie wiem co to za ziemia, ale ewidentnie jest sucha. Niech autor się wypowie co to jest @Jacahn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach