CheMsKuN 683 Napisano 17 Listopada 2020 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2020 @CheMsKuN znam, szanuję, oglądam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 17 Listopada 2020 @CheMsKuN korzytam z jego paneli i polecam-roślinki też ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 18 Listopada 2020 Szkoda ze nie jest bardziej znany (MIGRO), bo jesli ktos szuka swiatla dla roslin to MIGRO juz je napewno testowal ? Jest jeszcze jeden koles ktory tez robi testy (podobnie jak MIGRO). 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 18 Listopada 2020 Ts1000 ftw! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 26 Listopada 2020 Tym razem jestem szybszy od MIGRO, ja juz zamowilem a on jeszcze nie testowal ? https://www.amazon.de/VIPARSPECTRA-Kompatibel-MeanWell-Vollspektrum-Zimmerpflanzen/dp/B08CKB4LHZ/ref=sr_1_1?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=VIPARSPECTRA+XS1000&qid=1606406021&sr=8-1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 26 Listopada 2020 @CheMsKuN hah, chciałem ten panel tylko nie wysyłają do mojej lokalizacji, a z Amazona z usa koszt wysyłki wyszedł połowę wartości lampy, dlatego wskoczył drugi spiderek ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 26 Listopada 2020 @Bimbrownik Uciekam calkiem od cobow, kto sie nie rozwija ten sie owstecznia ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 26 Listopada 2020 @CheMsKuN teraz to ło paaaanie co się będzie działo w czarnym namiocie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 26 Listopada 2020 @Bimbrownik Sam jestem ciekawy, schodzę z 350W (COB) na 250W (QB). @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach