Sara 6 Napisano 17 Listopada 2020 Cześć to znowu ja ??tym razem w sprawie nawilżacza powiwtrza do tego boxa 150×150 ?może byłby znowu ktoś tak uprzejmy i coś mi doradził ☺☺?z góry dzięki mordeczki ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Listopada 2020 @Sara a ile na niego masz siana ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sara 6 Napisano 17 Listopada 2020 @Szym Ojjj tutaj chciałabym, aby było jak najtaniej już... tz musi być dobry na tą powierzchnię,ale bez szaleństwa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2020 Najbardziej popularne ultrasoniczne , tylko tam trzeba lać wode destylowaną , demineralizowaną lub odwróconej osmozy , w innym wypadku zawalisz filter i wytrącać ci sie bedzie mgiełka z wapniem , co skutkować będzie białym nalotem na osprzęcie , co skutkuje zapchaniem filtra węglowego. Najlepiej jak by miał automatyczną regulacje wilgotności i pojemny zbiornik min. 6 litrów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sara 6 Napisano 17 Listopada 2020 @Vampidrut jakiś godny polecenia może?? Hmm?☺? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 17 Listopada 2020 @Sara https://www.growweed.pl/pl/p/Nawilzacz-ultradzwiekowy-5L-RAM/2145 Taki starczy pod taką powierzchnię. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sara 6 Napisano 17 Listopada 2020 @mikosz hahahaha ?właśnie go oglądałam ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2020 Ten RAM jest ok , tylko pamietaj o wodzie , by nie lać z kranu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sara 6 Napisano 17 Listopada 2020 @Vampidrut może jeszcze znajdę coś innego, ale jeśli nie to ten zostanie ?dzięki kolejny raz !!??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach