Seb88 13 Napisano 14 Listopada 2020 (edytowane) Witam. Mogę już robic lst fim i topping czy jeszcze za wczesnie? Dziewczyny maja 2 tygodnie. Drugie pytanie. Na wasze oko, roślinki dobrze rosną?? Edytowane 14 Listopada 2020 przez Seb88 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Listopada 2020 Jest ok , chodź zawsze może być lepiej . U mnie po 14 dniach wyglądało to tak ... poty 11 ltr. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 14 Listopada 2020 @Seb88 podlewaj po całości doniczki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 14 Listopada 2020 @Szym podlewam, co drugi dzien okolo 200-300ml wody z ph okolo 6,5. Dalej nikt mi nie odpisal czy zaczynac juz trening czy poczekac kilka dni? @Vampidrut to co moge zrobić, zeby bylo lepiej? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Listopada 2020 6 minut temu, Seb88 napisał: @Szym podlewam, co drugi dzien okolo 200-300ml wody z ph okolo 6,5. Dalej nikt mi nie odpisal czy zaczynac juz trening czy poczekac kilka dni? @Vampidrut to co moge zrobić, zeby bylo lepiej? ? Wyglądają jak by miały lekko zbyt sucho , ja bym sie wstrzymał jeszcze z LST , jak roślina ożyje i liście sie wyprostują , bo są lekko podgięte na dół , wtedy możesz myśleć o LST. Takie jest moje zdanie. Podlej ziemie po całości , lecz nie lej zbyt dużo pod łodyge. Pozdr. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 15 Listopada 2020 @Seb88 jaka lampa ? Ile od roślin ? Jaka wilgotność ? Wentylator mieszający jest ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 15 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk mars hydro ts2000, okolo 20,25cm od roślin. Lampa ustawiona na 75% mocy. Wentylator jest Wilgotnosc jest rozna, czasm 80-90% a bywa ze 55-65, ale zadko i krotko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 15 Listopada 2020 Mocna lampa na taką ilość. Zweryfikuj wysokość bo jest za nisko . Powinno być około 45 cm. Wilgotność wyregulować trzeba na poziom 80-90 w dzień. Daj wyżej i się podniesie. Potem jak pójdzie do góry dajesz już trening. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach