geezer 1 Napisano 7 Listopada 2020 widzieliscie cos takiego juz? co to mi wyroslo? a moze to nasiono jedno jakies dostalem trefne? reszta w porzadku jest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 7 Listopada 2020 @geezer jakiś chwast @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Listopada 2020 @geezer to nie jest ganja, trefne nasiono na bank @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Listopada 2020 Zarąbiste zioło i do tego już kwitnie, zaraz możesz robić ścinkę i liczyć plony. Tylko na psy uważaj, by cię za to nie wsadzili. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 7 Listopada 2020 Rzeżucha ? Że Ty Ziomuś tyle czasu czekałeś, zanim się zorientowales ? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 8 Listopada 2020 Mam nadzieję że już to wyebałeś na śmietnik ? A jakie oświetlenie masz do tego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 8 Listopada 2020 to jakies prowo ? Po co trzymac takiego mutaka w boxie, wyjeb to i zaczynaj od nowa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
geezer 1 Napisano 8 Listopada 2020 (edytowane) to tylko jedno z 20 takie wyszlo, reszta w porzadku, oswietlenie hps 600, nie jest to moj pierwszy raz, juz z 2 lata, ale poza granica Komuny-Polski @Zielone krainy w kraju ggdzie to mam policja i prawo nie jest tak popier...e w tej kwestii jak w Polsce Edytowane 8 Listopada 2020 przez geezer @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 8 Listopada 2020 @geezer nie jest to Twój pierwszy raz , i pytasz co to za chwast Ci wyrósł? To chyba jakiś internetowy chochlik ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonSz 20 Napisano 8 Listopada 2020 Może to te nasiona z Chin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 8 Listopada 2020 Lej po całości a nie tylko przy łodydze ? może jeszcze odbije ? hahaha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Listopada 2020 Boże aż się popłakałem hahaha. ? ? ? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
geezer 1 Napisano 8 Listopada 2020 eehhhh nie ma to jak polska zyczliwosc do rodakow. sory ze zapytalem, podzielilem sie doswiadczeniem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 8 Listopada 2020 @geezer podzieliłeś się doświadczeniem ? ha ha ? czym ? To tak jakbyś róży od trawy nie odróżnił, to nie dziw się że niektórym aż ciężko uwierzyć. Niech namierzają ? przecież z nas takie ,,,Narcos" że by w gazetach pisali. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
geezer 1 Napisano 8 Listopada 2020 dobra juz sie uspokuj chlopaczku! nie rob ze mnie durnia a z siebie wielkiego kapo farmera. od poczatku wiedzialem ze cos nie tak ale postanowile poczekac i pokazac moze ktos takie cos mial. nasiona oryginalne z barneys farm. w PL to ci kretyni w niebieskim z dzieciaka z paroma drzewkami zrobia zorganizowano zbrojna ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Listopada 2020 @geezer Jaja sobie robiłem. Nawet w Polsce taki krzak jest legalny, bo to zwykły chwast, jaki z konopiom indyjską nic wspólnego nie ma. Jak już hodowałeś to powinieneś widzieć wyraźną różnice po samych liściach. Tak z ciekawości to chętnie zobaczyłbym twoje pozostałe roślinki, bo w ich przypadku też może mieć miejsce jakaś niespodzianka :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 8 Listopada 2020 Ale chlew w tym namiocie masz Potem problemy, że pleśń albo inne robactwo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
geezer 1 Napisano 8 Listopada 2020 9 minutes ago, Zielone krainy said: @geezer Jaja sobie robiłem. Nawet w Polsce taki krzak jest legalny, bo to zwykły chwast, jaki z konopiom indyjską nic wspólnego nie ma. Jak już hodowałeś to powinieneś widzieć wyraźną różnice po samych liściach. Tak z ciekawości to chętnie zobaczyłbym twoje pozostałe roślinki, bo w ich przypadku też może mieć miejsce jakaś niespodzianka ? nie ! od paru lat zawsze mi wychodzi pierwsza klasa i wypas moc tylko teraz jakis zonk to reszta panienek na zdjeciu @Bimbrownik to tylko jeden malutki namiocik z wielu ktorego dawno nie uzywalem i postawilem tam to cos @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Listopada 2020 @geezer No na tym zdjęciu ostatnim wszystko wygląda, jak powinno. Powodzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 8 Listopada 2020 Dwa różne boksy. Dla mnie pytanie było nad wymiar dziwne i tyle. Olać , mecz jest i jaranie dobre. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach