Jamajczyk13 106 Napisano 11 Listopada 2020 Na flo rosną o jakieś 30 % w górę ale nie podwajaja wysokości.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Listopada 2020 22 minuty temu, Bimbrownik napisał: Geniusz sam w sobie... Nie to, że w tytule są napisane odmiany ? co ci z tytułów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 12 Listopada 2020 Nie wiem, może to że napisał jakie odmiany wsadził, jaka powierzchnia i lampa. Zainteresowani mogą sobie poczytać o tych roślinach ale Ty czytasz z liści i wróżysz z fusów Jak patrzę na tytuł książki np. Forrest Gump to nie spodziewam tak czarów jak i technologii żywienia zwierząt @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 13 Listopada 2020 @CheMsKuN nie mogę Twojego odnośnika usunąć wiec Cie oznacze:)) Dzień 40vega - w przybliżeniu Wszystko po bożemu wiec wrzucę kilka zdjęć po dzisiejszym naginanku. Dla zainteresowanych ec 1.5 składające się z aqua canna a i b + b52 + cal mag @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 16 Listopada 2020 Cd. LST ZUPA EC 1.5 Ph - 5.9 Juz nie mogę się doczekać przełączenia...;)) 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 16 Listopada 2020 @Cieniu Co mam powiedzieć ? Elegancko ! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 16 Listopada 2020 @Cieniu to ile jeszcze musisz wytrzymać ?? Ja bym do tej niedzieli poczekał. .. ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 19 Listopada 2020 Kurde to juz prawie drugi miesiąc vega, na dniach robimy flipa na 12/12. Cdn LST. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 19 Listopada 2020 @Cieniu Prawilne LST ? bardzo mi się podoba. Dobrze lecisz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 27 Listopada 2020 Siema mordeczki Jestesmy prawie tydzien po przelaczeniu 12/12. Laski sie wykrzaczaja i chyba nie narzekaja. Jedna lekko stracila mocno zielony kolor ale wydaje sie byc git poza tym. Ec 1.5 PH 5.9 Żarełko to A i B canna i cal mag i b52 Dzisiaj lub jutro poleci mooocny fryzjer. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 27 Listopada 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 27 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk ktos mu topa zglolil, heheh nie udany fim. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 6 Grudnia 2020 Quick update. Wlasnie minął Drugi tydzien indukcji wiec chyba pierwszy tydzien kwitnienia zaczynamy. Zacznijmy od tego ze panny maja sie niezle, dwie jak widac na zdjeciach nieco odskoczyly od dwoch pozostalych ale do tego dojdziemy jak skoncza sie wyciągać. Wtedy tez polecimy lolipopa. Zupa : canna veg + cal mag + canna boost = ec 1.7 PeHa sie waha ale pod kontrolą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 6 Grudnia 2020 @Cieniu Ty na Aqua lecisz? Nie na Hydro? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 6 Grudnia 2020 Teraz, Bimbrownik napisał: @Cieniu Ty na Aqua lecisz? Nie na canna aqua,bo jest recyrkulacja. Canna hydro jest run to waste. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 6 Grudnia 2020 @Cieniu Faktycznie. Nie wiem jak to się stało, że kupiłem Hydro, jakieś zaćmienie umysłu chyba miałem ale idą na tym dobrze. Nie wiem czy zmienić na Aqua czy lecieć na Hydro do końca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 6 Grudnia 2020 @Bimbrownik kurde nie mam doswiadczenia z ta seria hydro i znajac siebie bym zmienil na aqua. dodatkowo kiedys czytałem ze jest roznica w sposobie chelatacji tych mineralow dlatego te z aqua mozna uzywac wielokrotnie a waste to waste. Podstawa nie jest droga, wymienilbym. Tamte zostaw do innych roslin albo do eksperymentów;)) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 6 Grudnia 2020 @Cieniu chyba tak zrobię. Jutro otwierają wszystko i chcę poszukać lepszych driperow bo te niebieskie też zamiast tryskać na boki to zaczęły lać jedną stroną. Wezmę Aqua bo może to być powód dlaczego tak ciężko startowały 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 6 Grudnia 2020 @Bimbrownik moje niebieskie dripery wogole nie leja sie na boki, woda po nich niejako splywa. Nie przeszkadza mi to, jak juz mowilem raz na jakis czas przekladam je na druga strone dolnicy I jest zajebicho. Nastepnym razem znowu zrobie dripper ringi DIY, wrzuce do majsterkowicza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 6 Grudnia 2020 @Cieniu widziałem gdzieś to, ten wężyk przez którego sączy się woda. Trzeba coś co się nie będzie zatykało bo zawsze jakiś syf z donicy wpadnie. Powiem Ci, że co raz bardziej mi się to podoba. Na początku myślałem żeby to wywalić ale nie byłbym sobą gdybym chociaż nie spróbował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach