Cieniu 173 Napisano 4 Listopada 2020 (edytowane) Serwus robaczki! Wróciłem! Prezentuje państwu swoją drugą przygodę w której też mam nadzieję mi pomożecie ? tym razem zdecydowałem dodać zdjęcia od poźniejszego stadium niż kiełki :)) Bogatszy o ostatnie doświadcznia postanowiłem spóbować swoich sił z roślinami sezonowymi - zobaczymy jak to bedzie. posłuchałem mądrzejszych i korzystam z dolnic tekstylnych - ostatnim razem w plastikach niemal doszło do tragedii ? Box 80x80x180 Swiatło TS 1000 system Wilma 4pot x11L. wyciag Prima Klima 125 220-400 m3/h Nawozy Canna series - aktualnie uzywam tylko calmag i podstawy A i B Pestki wyskoczyły jakiś miesiąc temu, więc mamy miesiąc wegetacji za sobą - muszę trochę to ogarnąć bo ten grow musi sie skończyć do połowy lutego najpózniej z fartem konopni bracia i siostry Edytowane 4 Listopada 2020 przez Cieniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Listopada 2020 Powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Listopada 2020 Jaki producent OG ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 4 Listopada 2020 Bardzo podobny sprzęt i wielkości do mojej uprawy ? tylko ja na automatach. Powodzenia kolego !! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 4 Listopada 2020 10 minut temu, fxxx1337 napisał: Jaki producent OG ? Dinafem, a kaliningrad asia z zamnesti:)) 5 minut temu, zielonyjamajczyk napisał: Bardzo podobny sprzęt i wielkości do mojej uprawy ? tylko ja na automatach. Powodzenia kolego !! @zielonyjamajczyk przegladam twój log;)) wlasiwie to wszystkie przegladam i sledze:)) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Listopada 2020 @Cieniu dla mnie og kush to poezja, oby twój był też zajebisty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 4 Listopada 2020 3 minuty temu, fxxx1337 napisał: @Cieniu dla mnie og kush to poezja, oby twój był też zajebisty Puki co zapowiada sie niezle. Niestety tylko 3 z 5 pestek og kush przetrwaly i musialem wrzucic cos innego zeby nie bylo pustego przebiegu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Listopada 2020 miałem kiedyś og kusha na oucie, i wieloletni palacz go chwalił a nie doszedł do końca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 4 Listopada 2020 (edytowane) 7 godzin temu, Szym napisał: miałem kiedyś og kusha na oucie, i wieloletni palacz go chwalił a nie doszedł do końca @Szympalacz nie doszedł do końca ... czy krzak ? ? ? Z tego co czytałem i czytam to dobra odmiana dla początkujących i można liczyć na niezłe zbiory ? niektórzy starzy wyjadacze nazywają tą odmianę - legendarną - cóż zobaczymy... Edytowane 4 Listopada 2020 przez Cieniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Listopada 2020 ja miałem niedojrzałą 2-3 tygodnie a i tak była najmocniejsza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 4 Listopada 2020 @fxxx1337 z tego co sie rozczytałem wychodzi na to że OG od przełączenia 70dni, sa też tacy co +80 trzymają, to dla tych co lubią urwać dachówkę .. i być może tak zrobię jeśli czas pozwoli. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 10 Listopada 2020 Hejka. Nie jestem pewien ktory dzien vega ale okolo 30-35. Dwa z czterech krzakow nie beda dalej trenowane. Jeden mial uraz typu split i peknal okolo centymetra na mainfoldzie, drugi byl za slaby na poczatku zeby go kroic i giąć wiec teraz tylko bede naginal go. Pozostale dwa wydają Sie byc w miare rowno chodz przyznam ze nie jest to latwy trening. Zupka aktualnie 1.5 ec pH 6.0 I kilka zdjec pogladowych:)) 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 11 Listopada 2020 W dniu dzisiejszym odrosty zostały poprawione, panna z pękniętym zagięciem tez pozwoliła się trochę pomacać... wiec chyba wszystko niezle. Proszę znawców o komentarz dot. treningu. Kolejne pytanie odnośnie przełączenia na 12/12 Teorie znam, pierwszy raz odmiana FP, z tego co pamiętam rośliny mogą podwoić lub nawet potroić swoją wysokość. Od wierchu roślinek do lampy zostało mi 80cm, na upartego moze 85-90cm Czy ktoś może doradzić czy to odpowiedni moment na switch światła? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Listopada 2020 @Cieniu ja bym potrzymał żeby bardziej gęsto się zrobiło i wtedy przełączył, potem zawsze można naginke zrobić jak będą blisko lampy się zbliżać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 11 Listopada 2020 @Szym gęsto to było przed fryzjerem, ale porządnie dzis powycinałem i taki efekt jak widać. Ostatnio mi automaty wyjebało ponad lampy, chciałbym tego uniknąć Kolejna sprawa to czas, nie ukrywam ze zaczyna mnie pieklić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Listopada 2020 Ja pierdziu, chyba pierwszy raz w zyciu zgadzam sie z naszym forumowym Szymciem ? @Cieniu Po pierwsze, trening. Wyszedl bardzo ladnie, tutaj trzeba Cie pochwalic. Po drugie, nie spiesz sie, masz 180 cm. miejsca w gore, to jest naprawde duzo (ja np. mam do dypozycji tylko 120cm). Dalbym im jeszcze 1-2 tyg wega (w zaleznosci od tego jak beda szly), bo to sie pozytywnie odbije na plonach. Pozdro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 11 Listopada 2020 @CheMsKuN 180 całego boxa, przez wilme dolnice sa nieco wyżej niż poziom podłogi wiec zostaje 140. Z tego lampa wisi około 15-20cm nad sufitem co daje aktualnie 90 cm przestrzeni do zadysponowania. Wolałbym nie musieć ich łamać;))) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Listopada 2020 Jesli faktycznie zostalo Ci tylko 90cm. to odpalaj flo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Listopada 2020 po liściach widać że to chyba indyjki więc na floo duże nie urosną ja bym potrzymał ale to twój wybór @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Listopada 2020 Godzinę temu, Szym napisał: po liściach widać że to chyba indyjki Geniusz sam w sobie... Nie to, że w tytule są napisane odmiany ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach