Adasz 0 Napisano 2 Listopada 2020 (edytowane) Witam, chciał bym się zapytać czy dobrym miejscem do suszenia jest stara opuszczona "szopa"(szopa jest podzielona na nazwijmy to pokoje 5 na 5 metrów na oko,a "szopa" jest dwu piętrowa), jest to dość duży pusty budynek w 100% bezpieczny nikt tam od lat nie wchodził bo mieszkam na takim zadupiu, że do najbliższej ludności mam 3-4 kilometry. Mam dopiero w planie posadzić kilka krzaczków(suszyć będę jakoś w na początku lipca), ale co do miejsca nie jestem pewien boję się, że pleśń będzie mogła się pojawić. Jakieś rady, co mógł bym zrobić aby sztucznie zmniejszyć wilgotność w takim pomieszczeniu. Edytowane 2 Listopada 2020 przez Adasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Listopada 2020 @Adasz jakiś przewiew zrobić i powinno być ok 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 2 Listopada 2020 @Adasz Najlepiej osuszaczem powietrza, ale jak nie chcesz tyle inwestować to ustaw jakieś wiatraki nawet takie pokojowe i powinno być git. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 2 Listopada 2020 Piszę że suszyć będzie w lipcu ? może sprawa się rozwiązać z wilgocią ? prędzej jak koledzy mówią przewiew będzie potrzebny 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adasz 0 Napisano 2 Listopada 2020 Dziękuje za szybkie odpowiedzi, nie znam się jeszcze na rzeczy bo dopiero pierwszy raz będę sadził krzaczki... Zainwestuję w jakiś wiatrak. Jeszcze raz dziękuje! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach