Pożeracz światów 7 Napisano 1 Listopada 2020 Cześć. Zacząłem swoją druga uprawę więc nadal jestem żółtodziobem. Robiłem LST moim trzem roślinkom no i niestety złamałem główną łodygę w Gorilla Glue. Gorylek ma 18 dni i teraz pytanie - czy jest szansa, że się to zagoi czy raczej będzie lipa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 1 Listopada 2020 Moja boczna, wyglądała tak samo. Poszedł plaster apteczny długi, sznurkiem obwiązalem , i wykałaczka jak Ty. Zagoiło się pięknie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 1 Listopada 2020 @Pożeracz światów Jeśli porządnie złączysz łodygę i jakoś to usztywnisz to powinna się zagoić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Stycznia 2021 I jak poszlo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach