mirecki 755 Napisano 30 Października 2020 Witam. Z trynowania zostało mi nieco liści przytopowych i nieco popcornu. Temat wysuszony i na chwilę obecną zamrożony. Słyszałem o czymś takim że zakładam np pończoche na wiaderko dla dziecka do piasku i ma to być w rodzaju sitka, później kilka kropel wody i ugniatam czekoladę. Co o tym sądzicie? Macie inne patenty? Nie mam tego dużo ale z 30-40 gieta może być spokojnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 30 Października 2020 Masełko zrób ? daje kopa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 30 Października 2020 @zielonyjamajczyk ja chcę haszysz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 30 Października 2020 To na Youtube kanał Poradnik młodego growera jest np jak to.zrobic jak nie sprawdzisz i nie pokazEsz dalej to ch...będziesz wiedział pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 30 Października 2020 @mirecki mało tego masz trochę, można by metodą wstrząsową do słoika suchy materiał wsadzić z jakimś grochem pończoche z 4 warstwy na słoik i trzepanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach