LubiePolatac 13 Napisano 29 Października 2020 Siem..Po pierwszych udanych zbiorach..Przygodzie z psami i krótkiej przerwie..Czas na kolejne wyzwanie :D..Wszystko rosnie super itp.Ale mam w ziemi setki malych lokatorow..Na zdjeciie za male..Tylko w ziemi ..Rosliny rosna znakomicie..Nic im nie robia..Ale nie chce ich tam...???? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 29 Października 2020 @LubiePolatac to sprawdź w dziale choroby, szkodniki, niedobory jakie to mogły by być Gdzie twój avatar? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 29 Października 2020 Kup Plant Vitality - zabija wszysko co sie rusza a nie jest szkodliwe dla dziewczyn - meszki . przedziorki,wciernistki i inne kurestwo latajaco-pelzajace @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 29 Października 2020 @Szym usunolem ..Dalej nie zlokalizowalem osoby ktora zrobila to co zrobila..Uznalem ze tak bd mniej stresu .. @zielonyjamajczyk w de ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 29 Października 2020 (edytowane) @LubiePolatac Nie wiem jak w de. Niestety. Edytowane 29 Października 2020 przez zielonyjamajczyk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 11 Listopada 2020 Czemu ona wygląda jak sałata ? Ta druga też się coś psuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Listopada 2020 @LubiePolatac jakie ph? jaka ziemia? jakieś nawozy? mógłbyś zrobić wyraźniejsze zdjęcie tej pierwszej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 11 Listopada 2020 @LubiePolatac uprawiasz jakiś czas i popełniasz błędy początkujących? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 11 Listopada 2020 @Szym dobra dobra ? to zdradzisz jakie to błędy ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 11 Listopada 2020 @LubiePolatac a ja jasnowidz? nie wiem co tam lałeś Grovbusters zadała pytania też, pierwsze co widać to ziemi mało dałeś 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 11 Listopada 2020 @Szym @Groovebusters niczym nie podkewalem . Tylko woda z kranu ... pH ok ...@Groovebusters ziemia zwykła z marketu.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 11 Listopada 2020 @LubiePolatac to woda może jakaś lipna i ph skopało, na drugim zdjęciu te liście jakieś opadnięte albo za mokro albo za sucho może mieć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Listopada 2020 @LubiePolatac mi na ziemi z marketu zawsze rosły beznadziejnie w porównaniu z biobizzem, nigdy nie wiesz ile w tej ziemi i jakie nawozy stosowali, więc może pojawiać się problem z ph, nadwyżki lub braki pierwiastków... skoro to nie pierwszy grow, to powinieneś wiedzieć co się dzieje, bo sam najlepiej wiesz co zrobiłeś innego od poprzedniego grow z udanymi krzakami @Szym dobrze mówi, to może być coś z wodą na tych roślinach widać, że mają problem z nawozem w ziemi, bo nierównomiernie są zielone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach