zielonyjamajczyk 628 Napisano 14 Listopada 2020 Czymś po dupie dostały. Rdzawe są. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 14 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk pH w normie albo przenawozilem albo grzyb zaczalem pryskać czymś od grzyba i szukam profilaktycznie czegoś od grzyba korzeni w sumie to 9 tydzień jakoś może dociagna te dwa tygodnie do 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 14 Listopada 2020 Tak, też tak myślę że powinna dożyć. Jak już nic innego złego nie wjedzie. Przenawożenie? A czemu tak uważasz ? Jak jej te papu dawałeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 14 Listopada 2020 Tak, też tak myślę że powinna dożyć. Jak już nic innego złego nie wjedzie. Przenawożenie? A czemu tak uważasz ? Jak jej te papu dawałeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 14 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk wydaje mi się ze to przez nachalność standard Cana Wega porem cana flores od początku kwitnienia Plus boost i później dodałem pk13/14 przez dwa tyg do teraz od jutra post ale nie na wszystkue amnezja potrzebuje więcej czasu ten uszkodzony to gelato a do tego jebane ziemiomorki mi doszły bym zapomniał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 14 Listopada 2020 Ja lecę na każde podlanie od kwitnienia i boosta i pk, jest wszystko ok. Ale maks 3/4 dawki. Ziemiomorki eh... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 14 Listopada 2020 (edytowane) @zielonyjamajczyk prowadzisz relacje bo chciałbym zerknac i nie mogę ogarnąć jak Edytowane 14 Listopada 2020 przez Tomaszszym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 14 Listopada 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 14 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk niezły lasek masz u siebie dzisiaj zamierzam ściąć jednego ak47sezona pachnie pięknie niestety warunki nie dopisały i został sam sobie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 14 Listopada 2020 W dniu 09/11/2020 o 22:19, Tomaszszym napisał: @Szym podlalem z pH- woda 5,5-5,7 Jeśli panny trzymają nogi w ziemi to chyba trochę wyższy przedział ph potrzebujesz... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 14 Listopada 2020 @Cieniu problem w tym ze pH było z wysokie 7-7.5 zacząłem zbijać woda o zaniżonym ph by to wyrównać teraz jest 6,5na oko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 14 Listopada 2020 Bedzie Ze 30 z niego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 14 Listopada 2020 @Tomaszszym z całego na pewno więcej ? brawo !! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 14 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk schował się w tym buszu następnym razem Max 9 i max 2 odmiany 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 16 Listopada 2020 Dzisiaj zauważyłem na resztkach wiatraków pleche wywaliłem 3 sztuki mam pytanie czy atakować ścinkę czy czekać na topach nie było pleśni ale te końcówki były przy nich i nie wiem czy się kurestwo nie rozsialo do ścinki normalnie Ok 2 tygodni czy może popryskał czymś od grzyba i przeczekac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 16 Listopada 2020 @Tomaszszym Jak walczyc z atakami pleśni?Po pierwsze, należy odciąć wszystkie zarażone częsci rosliny, by uchronić jej pozostałe części. Jeżeli liscie w zaawansowanym flo są chore, nalezy je odciąc, szczególnie przy topach, w których utrudniony jest przepływ powietrza oraz zabezpieczyc fungicydem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 16 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk mam coś od pleśni i grzybów planuje dzisiaj zdjąć siatke ogolić je trochę i popryskac tydzień dwa samej wody by wypłukać nawóz i ścinka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 16 Listopada 2020 @Tomaszszym Czyścisz donicę z starych liści które odpadły ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 16 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk tak tu gdzie mam dostęp siatą strasznie ogranicza ta pleśń wyskoczyła na resztkach liści wiatrakowych ktore wcześniej ściąłem i zostały takie badyle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 16 Listopada 2020 @Tomaszszym Właśnie po ścince trzeba usuwać wszelkie pozostałości. Też niedawno się o tym dowiedziałem, dlatego się tym dzielę. Jeśli ścinka blisko to oprysk chemiczny może mocno wpłynąć na smak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach