zielonyjamajczyk 628 Napisano 28 Października 2020 Widzisz ? ? I juz jest na plus. One Twój stres też czują ? ja to gadam do swoich jak jakiś pojebany, aż kobieta się wkurza moja ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 29 Października 2020 @Groovebusters temp wacha się 29 -25w nocy 20 @zielonyjamajczyk ostro wczoraj przyszedł mi pH metr z całym badziejstwem podlalem zwykła woda 5,5 bo końcówki im złej dobroci trochę jarnelo problem mam z jednym sezonem by zakwitł światło 16/8 myśle go wyjąc i wsadzić w ciemnię na 24h uda się czy codziennie wyjmować do ciemnej ciurmy na 12 -14h @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 29 Października 2020 @Tomaszszym fotorepoid przełącz na 12 h. Dlaczego 16/8 ? Skąd takie rozwiązanie ? Miernik masz dobrze skalibrowany ?? ?? Jak będziesz podlewał taką wodą nastąpi problem z przyswajaniem podstawowych makroelementów : azotu, fosforu, potasu i magnezu. Zrobi się kwaśna gleba. Taka woda tylko w hydroponice. Sprawdź miernik, od tego zacznij - skalibruj. Zobacz ph w podstawce po podlaniu. Potem będziemy działać dalej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 29 Października 2020 @zielonyjamajczyk bo 9sztuk to automaty i jakoś tak ten jeden goryl się zawieruszyl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 29 Października 2020 Do automatów to 18/6 . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 29 Października 2020 @zielonyjamajczyk tak jak teraz zmienię to nic im nie bedzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 29 Października 2020 Możesz przełączyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 30 Października 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 30 Października 2020 Ile @Tomaszszym masz panel od szczytu rośliny w rogu po lewej stronie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 30 Października 2020 @zielonyjamajczyk Tak ok40 cm wczoraj podnosiłem trochę chyba strumień światła nie rozchodzi się jak trzeba lampe mam na sznurkach i ciężko to wyregulować na oko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 30 Października 2020 No tak widzę że ten róg idzie szybko gdy reszta w dole, ale tak czasem bywa. U mnie dwie równe i dwie równe ale niższe. Uchwyty do lampy to dobra sprawa, ekstra się reguluje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 30 Października 2020 @zielonyjamajczyk mam takie sznurki z zatrzaskami Ale żeby było równo trzeba by się bawić poziomica.Czy liście mogą blednac od lamp rośliny centralnie przed lampa są jaśniejsze od tych po bokach @Tomaszszym a odnośnie tego sezonowego jak bym go wstawił do ciemni na Ok 48h zszokowało by go na tyle by zakwitł czy się zhermi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 31 Października 2020 8 godzin temu, Tomaszszym napisał: a odnośnie tego sezonowego jak bym go wstawił do ciemni na Ok 48h zszokowało by go na tyle by zakwitł czy się zhermi po co 2 dni ciemni mu robić.. 8 godzin temu, Tomaszszym napisał: Czy liście mogą blednac od lamp rośliny centralnie przed lampa są jaśniejsze od tych po bokach nie coś masz skopane, nadmiar moze być czegoś, albo zblokowane pierwiastki przez złe ph, wyreguluj ph wodą z dolomitem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 1 Listopada 2020 lekkie strzyżenie plus siatka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 1 Listopada 2020 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 7 Listopada 2020 Obiciac liście coś ich jakby przybylo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 7 Listopada 2020 @Tomaszszym można trochę przyciąć.. Ja wczoraj z ćwierć kilo liści z 4 krzaków wywaliłem. Zawsze mniejsze ryzyko pleśni na flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 7 Listopada 2020 (edytowane) @Jamajczyk13 w Typ tygodniu uroslo Sport lisci Przy topach moze led Byl za wysoko jak uwazasz moze Byc zwiazek Do tego lodygi poszly troche Edytowane 7 Listopada 2020 przez Tomaszszym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 7 Listopada 2020 @Tomaszszym Ktos cos @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 7 Listopada 2020 @Tomaszszym całą roślinę daj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach