Seb88 13 Napisano 25 Października 2020 Witam, 3 dni temu wyszly mi dziewczyny z ziemi i do tej pory trzymam je na parapecie bo w boxie aktualnie trwa suszenie. Jedno pytanie, czy nie bedzie problemu jak pozostaną tak przez kolejne kilka dni? Dodam, ze są to nasiona feminizowane. Wykiełkowaly w kostkach startowych i maja aktualnie ziemie allmix @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Października 2020 (edytowane) Parapet już ma coraz mniej światła @Seb88 . Zegarek przestawiliśmy na dodatek. Wyciągnąć się mogą . Długo jeszcze te suszenie ? Nie mogłeś się wstrzymać z nowymi ziarnami i nie mieć takiego problemu ?! Edytowane 25 Października 2020 przez zielonyjamajczyk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 25 Października 2020 Suszenie do środy mysle. Wiem, ze sie wyciagną. Łodyge zakopie w ziemi i zostawie same liscie nad ziemią jak bede przesadzał. Moge? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 25 Października 2020 5 minutes ago, Seb88 said: Suszenie do środy mysle. Wiem, ze sie wyciagną. Łodyge zakopie w ziemi i zostawie same liscie nad ziemią jak bede przesadzał. Moge? Jak już masz roślinki to chyba nie masz wyjścia ? Nie powinno im zaszkodzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 25 Października 2020 Zapisz głębiej i będzie ok. Teraz już po zawodach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 25 Października 2020 Dzieki za opowiedz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach