Majkel 0 Napisano 12 Października 2020 siemanko! Co myslicie o moim trymowaniu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Października 2020 trymowanie powinno podobać się Tobie ja bym powycinała jeszcze te przytopowe (i je potem wykorzystala do robienia masła/na blanty) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 0 Napisano 12 Października 2020 @Groovebusters slyszalem wlasnie ze te przytopowe listki tez zmieniaja smak jak jest ich zbyt wiele. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Października 2020 @Majkel tak, to prawda palisz wtedy chlorofil @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 12 Października 2020 @Groovebusters A to nie wygolił już wszystkich ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Października 2020 @glodek18 a kilku jeszcze nie zaznaczyłam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 0 Napisano 12 Października 2020 @Groovebusters nastepne będą tylko lepsze? to sa pierwsze w zyciu roslinki no i trymowanie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 12 Października 2020 @Majkel te liście też klepią jak coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Października 2020 @Majkel poobcinaj jeszcze trochę te małe liście i daj wszystko z dużymi liśćmi i łodygami na masło, możesz też sobie zamrozić zanim zaczniesz robić masło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Października 2020 @Majkel oczywiście, ja zostawiłam z pierwszego topa chyba wszystkie przytopowe ? dopiero potem poprawiłam trym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 0 Napisano 12 Października 2020 @Seba691 tylko powiem szczerze niemam pojecia jak zrobic to maslo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 12 Października 2020 To teraz wiem że to trymowanie ma być mega dokładne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Października 2020 @Majkel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 12 Października 2020 @Groovebusters ja ciągle coś jem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Października 2020 @glodek18 powinno takie być, chociaż jak ktoś chce palić liście, to będzie palił liście ? ale ciągle coś jesz w sensie robisz z karzełka jakieś ciacha czy cuś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 0 Napisano 12 Października 2020 Dzieki wszystkim za porady przydadza sie nastepnym sezonie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 12 Października 2020 @Groovebusters nie poprostu jestem żarłokiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach