Skocz do zawartości
Majkel

Czy dobrze ja obciolem?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

trymowanie powinno podobać się Tobie

ja bym powycinała jeszcze te przytopowe (i je potem wykorzystala do robienia masła/na blanty)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość

@Majkel poobcinaj jeszcze trochę te małe liście i daj wszystko z dużymi liśćmi i łodygami na masło, możesz też sobie zamrozić zanim zaczniesz robić masło. 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość

@glodek18 powinno takie być, chociaż jak ktoś chce palić liście, to będzie palił liście ?

ale ciągle coś jesz w sensie robisz z karzełka jakieś ciacha czy cuś?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...