Aron 125 Napisano 9 Czerwca 2021 Automat? Jak tak to ile ma? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matara 2 Napisano 9 Czerwca 2021 Tak automat, royal cheese - a ma jakieś 3 tyg Nie mam pojęcia jak powinna wyglądać, jeśli ma 3 tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Czerwca 2021 @Matara @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 9 Czerwca 2021 38 minut temu, Matara napisał: Tak automat, royal cheese - a ma jakieś 3 tyg Nie mam pojęcia jak powinna wyglądać, jeśli ma 3 tyg To lada moment będzie kwitł. Niewiele plonu z tego uzbierasz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 9 Czerwca 2021 @Matara chyba znalazłem @Matara szkoda prądu już na nią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matara 2 Napisano 9 Czerwca 2021 Jeśli będzie jakiś plon to i tak będę dumna 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Czerwca 2021 ile dni ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Czerwca 2021 @fxxx1337 2 hours ago, Matara said: Tak automat, royal cheese - a ma jakieś 3 tyg Nie mam pojęcia jak powinna wyglądać, jeśli ma 3 tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Czerwca 2021 do wyjebania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matara 2 Napisano 9 Czerwca 2021 12 minut temu, Matara napisał: Jeśli będzie jakiś plon to i tak będę dumna 🙂 7 minut temu, fxxx1337 napisał: ile dni ma 3 tyg Teraz, fxxx1337 napisał: do wyjebania Czemu do wyjebania ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Czerwca 2021 @Matara tzn no nie musisz wywalać, ale więcej jak 5-10g nie zbierzesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matara 2 Napisano 9 Czerwca 2021 Chociaż i tyle, zawsze to lepiej niż płacić dilerowi 2 stówki. a jak trzymałabym ja wcześniej w boksie, to efekt byłby lepszy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Czerwca 2021 @Matara na pewno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matara 2 Napisano 9 Czerwca 2021 To trzeba będzie posadzić nowa 😌 To narazie zostawić ja i nie rośnie, czy jakoś jeszcze jej pomoc by się wzmocniła ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 9 Czerwca 2021 (edytowane) 26 minut temu, Matara napisał: To narazie zostawić ja i nie rośnie, czy jakoś jeszcze jej pomoc by się wzmocniła ? Jak masz dobrze przygotowanego boxa i zostanie ci trochę miejsca to możesz ja postawić obok i niech rośnie. Wzmocni się jak będzie miała odpowiednie warunki. Nawozów nie lej dopóki nie dostrzeżesz niedoborów Edytowane 9 Czerwca 2021 przez Morenn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matara 2 Napisano 9 Czerwca 2021 (edytowane) Dostaje samo wodę z kranu, ale dzień wcześniej nalewam , i dopiero na drugi dzień podlewa Edytowane 9 Czerwca 2021 przez Matara @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Czerwca 2021 @Matara Lepiej kiełkuj i sadź nowe nasiono, bo szkoda twojego czasu. Poczekasz z 2 miesiące, jak z niej coś będziesz mogła zebrać, a jak przyjdą zbiory to zbierzesz tyle co. Nie wiem czy warto poświęcić 2 miesiące dla 5 -10 g, jak możesz mieć w dobrym warunkach za 2,5 miesiąca 50-60 g z nowej rośliny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matara 2 Napisano 9 Czerwca 2021 Tak, zrobię to jak tylko przywiozę boxa. bo narazie praca nie pozwala mi się ruszyć, by jechać po niego na wies. a wszystko mam przygotowane- tylko, powiedzcie mi, nawilżacz powietrza jest konieczny,? bo tego akurat nie mam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Czerwca 2021 @Matara Potrzebny i przydatny tak, ale konieczny nie. Da się bez niego obejść. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matara 2 Napisano 11 Czerwca 2021 Nie warto nawet chyba robić z niej kolna ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach