krzychuNBW 47 Posted November 25, 2020 @zielonyjamajczyk no już 77 dzień od wyjścia na powierzchnie , w ogóle to kurwa już więcej nie kupię pestek od tego Bulk fem seeds... nie stabilne geny w chuj . Bez przesady żeby taka rozbieżność była niby tej samej odmiany. Jednak wychodzi na to ze cena jednak i renoma seed banku lub producenta gra tu role . Zachciało mi się kurwa jakiś noł nejmow to teraz mam problem ... następna fotorelacja będzie od Sweet Seeds -Bloody Skunk x 3 i mam nadzieje ze kurwa nie będzie takiego numeru jak teraz ? @Jamajczyk13 No tylko ze ja nie mam dodatkowego pomieszczenia właśnie na to ... ? wychodzi na to ze będę musiał przeciągnąć ta jedna ile się tylko da i liczyć ze ta wolniejsza jakoś dojdzie .... a jak się wkurwię już konkretnie to jej zapierdole Ripena i tyle . Nie mam innego pomysłu . 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
zielonyjamajczyk 628 Posted November 25, 2020 @krzychuNBW do cięcia to jeszcze sporo czasu według mnie. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzychuNBW 47 Posted November 25, 2020 @zielonyjamajczyk no tak czasu jeszcze jest , tylko mimo wszystko chodzi mi o to ze jest spora rozbieżność między jedna a druga . ?♂️ Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
zielonyjamajczyk 628 Posted November 25, 2020 @krzychuNBW Nic się nie przejmuj. Mam to samo na swoich royal Ak, dwie zaawansowane, jedna z tydzień za nimi, a ostatnia ze dwa tygodnie. Tego raczej nigdy się nie trafi zajebiście w jeden moment ? Luzik Bracie serio. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted November 25, 2020 @zielonyjamajczyk Mi się tatuaże nie podobają, nie uznaje, że skóra jest miejscem do noszenia na nich napisów czy obrazów, ale jak ktoś chce mieć na swojej skórze tatuaż, bo jemu to odpowiada to niech się dziara. Brudnopis w sensie wielu niewspółgrających ze sobą obrazów z różnej tematyki, jakie w mojej ocenie czynią ze skóry coś w rodzaju zeszytu do bazgrania, ale oczywiście jak komuś się to podoba to jego sprawa. Co do nieoceniania ludzi na podstawie samego wyglądu to się w pełni z tobą zgadzam. @krzychuNBW Wszyscy się cały czas uczymy, więc nieuniknione jest, że popełniamy błędy. Przejechałeś się na tych nasionach i o ten błąd jesteś już mądrzejszy. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
zielonyjamajczyk 628 Posted November 25, 2020 @Zielone krainy Ale to Twoja skóra, a czyjaś - nie jest Twoja. I pozwól że oni sami będą decydować czy chcą czy nie. A co do brudnopisu, dla Ciebie coś może być bazgrołem a dla innego sztuką. Mi się multipla nie podoba, innemu już tak ? Ale nie powiem do niego - ale masz chujowy samochód, albo : droga nie jest miejscem do poruszania się takim autem. Dlatego zostawmy ten temat za sobą. Wracamy go głównego wątku autora. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted November 25, 2020 (edited) @zielonyjamajczyk Ziomie ja nigdzie nie napisałem, że mam zamiar za kogoś w tej czy innej sprawie decydować czy komuś tego zabraniać lub prześladować kogoś za to, że ma na skórze tatuaże. To indywidualna sprawa każdego człowieka, ale mi jak i wielu innym ma prawo się to nie podobać i mogę uznawać, że skóra człowieka nie jest miejscem przeznaczonym na napisy i obrazy, ale to wyłącznie moje podejście do tematu, ktoś może mieć inne i nie zamierzam nikomu narzucać swoich przekonań. Edited November 25, 2020 by Zielone krainy Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
zielonyjamajczyk 628 Posted November 25, 2020 @Zielone krainy Zamykamy temat serio. Nie ma co polemizować dalej. Ja Cię nie będę przekonywać do niczego bo takiego celu nie mam. Pozdro Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted November 25, 2020 @zielonyjamajczyk Luz ziomku, ja nie mam nic przeciwko ludziom, jacy się tatuują, abyś mnie tak nie zrozumiał. Zwyczajnie malunki bardziej odpowiadają mi, jak wiszą jako obrazy na ścianach. Pozdro. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzychuNBW 47 Posted November 25, 2020 Słuchajcie to jest kurwa moja foto relka nie wasza , macie coś do pogadania to priv przecież jest taka opcja tutaj na forum ? Wasze preferencje seksualne itp mnie na prawdę nie interesują , tatuaże sam mam na całym ciele jeden lubi drugi nie każdego indywidualna sprawa . Macie do pogadania pogadajcie sobie prywatnie nie pod czyimś tematem . Pozdrawiam 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted November 25, 2020 @krzychuNBW Spoko kumpel nie denerweuj się :D Jest już spokój . Pozdro. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzychuNBW 47 Posted November 28, 2020 (edited) Trochę parę nowych fotek jak to teraz u mnie wygląda ???80 dzień ? Edited November 28, 2020 by krzychuNBW Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Urojenie Posted November 28, 2020 Ślina mi leci ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
13crew 29 Posted November 28, 2020 @krzychuNBW ja mam podobnie. Będzie ciepl3j to rura pod 9kna teraz bez sensu staram się to rozprowadzić po całym mieszkaniu Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzychuNBW 47 Posted November 28, 2020 @13crew tylko się cieszyć jak masz podobnie ??. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
13crew 29 Posted November 28, 2020 @krzychuNBW ja będę chyba za kupował osuszacz powietrza... Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzychuNBW 47 Posted November 28, 2020 @13crew kup przyda się . Ja tez nie długo się w taki sprzęt wyposaże . Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bds 36 Posted November 28, 2020 @krzychuNBW Ty jechałeś na nawozach biobizu? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzychuNBW 47 Posted November 29, 2020 @Bds nie, wszystko od Plagron. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
zielonyjamajczyk 628 Posted November 29, 2020 @krzychuNBW fajnie od wschodu zaczyna się robić bursztynowo ? Zdrowe planty. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites