Jamajczyk13 106 Napisano 11 Marca 2021 Elo Growerzy 🤙🏻🤙🏻🤙🏻 Skończę, co zaczełem... 🏁 Lepiej późno niż wcale 🤫 Grow doszedł do końca, bez problemu i niespodzianek. W środku stycznia, po 103 dniach zgasło światło i mrok ogarną zwisające krzaki, które tak cieszyły moje oczy przez tygodnie.... Suszyłem w całości, aby topy na koniec wyssały ile się da. A siódmego dnia suszenia , późnym popołudniem przyszła pora na chill 🤙🏻... Wynik: 160 + ok. 20 z przycinek podczas ferii świątecznych.. A dokładniej : Banan 40 Gelato 40 Gorila 80 Candy 20 A co do jakości materiału to mogę powiedzieć że wiele razy z cofa było jak siano przy tym co moje 😅. Smak, zapach i moc zaskoczyły wieloletniego palacza i nie tylko mnie. Obdarzyło, obrodziło 🌱 Polecam jak najbardziej tapsy od RQS. Nawet nie potrzebowałem flusha robić. Wogole nie zmienia smaku ten nawóz a daje kopa.. Teraz bawie się w Main lining z amnezją i mocną odmianą cbd .. Jak coś z tego wyjdzie to może pokaże... Jeszcze kilka fotek z mojego projektu💪🏻 3 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 11 Marca 2021 @Jamajczyk13 brawo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlaLola 65 Napisano 12 Marca 2021 @Jamajczyk13Ladne topy i przyjemna fotorelacja, gratuluje ! Mam sporo gratisowych nasion do RQS m.in te ktore uprawiales i az sie nie moge doczekac az przyjdzie pora na nie 😄 Najbardziej jestem ciekawa Gorilla, jak w smaku, zapachu i mocy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 17 Marca 2021 @OlaLola O Gorylli mogę dodać że ze słoika kręci w nos 😅 słodki trochę owocowy zapach.. Smak konkretnego palenia 🤙🏻czyli jeszcze lepiej. A w mocy to nie dla nowicjuszy bo to będzie - one shot 😝 Sklep pisze o 30 % myślę że podchodzi pod tyle.. A za to Gelato też słodkie ale bardziej jak piernik 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach