mirecki 755 Napisano 19 Września 2020 Witajcie, ogólnie to szukam sposobów na walkę z pleśnią i co nieco znalazłem i czekam na Wasze opinie. 1. Herbatka z cynamonu @EneDue dasz znać coś więcej? 2. Wywar z czosnku i cebuli 3. Woda utleniona z wodą w stosunku 1:1 4. Canna cure 5. Biosept wyciąg z grapefriuta 6. Biobizz Leaf Coat 7. Połączenie Biochikol + Biosept 8. Miedzian Macie jakieś opinie? Doświadczenia? Czekam na komentarze bo temat na czasie a myślę że wielu osobom się to może przydać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Września 2020 @mirecki te sposoby mogą zabezpieczyć w jakimś stopniu ale tak w 100% to chyba nie ma środka takiego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 19 Września 2020 @Szym jestem tego świadom ale szukam opini @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 19 Września 2020 @mirecki Ja popieram @Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 19 Września 2020 @Dobry_Człowiek! Spoko, ja to rozumiem i wiem o tym. Pytam ogólnie o opinie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach